USD 39.00 39.37
  • USD 39.00 39.37
  • EUR 39.20 39.60
  • PLN 9.76 9.95

Волиняни масово змінюють постачальника газу*

29 Квітня 2021 14:55
Лише за дві останні доби клієнтами ТОВ «Волиньгаз Збут» стали понад 200 споживачів блакитного палива. У компанії зауважують: збільшення кількості охочих укласти договір на постачання природного газу пов’язане, насамперед, з переведенням українців на річний тариф.

«Ми розробили для своїх клієнтів кілька тарифних пропозицій. Тариф «Твій газ Річний» – базовий. Вартість газу в рамках цієї пропозиції – 7,99 грн за кубометр, у той час як в деяких інших постачальників ціна на ресурс сягнула 11 грн за метр кубічний», – зазначив директор ТОВ «Волиньгаз Збут» Микола Тищук.

Він додав, що найближчим часом у компанії очікують ще більше охочих змінити поточного постачальника природного газу на ТОВ «Волиньгаз Збут». Микола Тищук запевнив, що завдяки розвиненим електронним сервісам та професійній роботі менеджерів товариства й працівників Центрів обслуговування клієнтів, компанія оперативно реагує на всі звернення.

Як стати клієнтом ТОВ «Волиньгаз Збут»

Для того, щоб стати клієнтом ТОВ «Волиньгаз Збут», потрібно подати заяву-приєднання. Це можна зробити кількома способами:

- особисто у відділеннях ТОВ «Волиньгаз Збут» (адреси тут);

- за телефоном контакт-центру (0332) 701-704;

- за допомогою сайту ТОВ «Волиньгаз Збут»;

- через Особистий кабінет на оновленому порталі 104 ua.

Нагадаємо, відповідно до рішення Уряду та НКРЕКП, з 1 травня усіх споживачів природного газу переведуть на річний тариф. Однак усі охочі можуть змінити цей тариф на будь-який інший.

«Волиньгаз Збут» для своїх клієнтів розробив 4 тарифні пропозиції: «Твій газ Річний», «Твій газ Місячний», «Твій газ Рівномірний платіж» «Твій газ На зиму».

Ознайомитися з актуальними тарифами компанії можна на сайті ТОВ «Волиньгаз Збут» у розділі «Тарифи та акції».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
don pedro Показати IP 29 Квітня 2021 20:37
Вiдверта брехня
Сергій Показати IP 29 Квітня 2021 22:06
Що це за брєд. Нехай розкажуть скільки втікло. Звідки взялася 200 нових споживачів? Вони від когось перейшли? Чи це просто нові споживачі якіх підключили, наприклад як новозбудований будинок і таке подібне.
Анонім Показати IP 30 Квітня 2021 11:25
я перейшов на нафтогаз в грудні але не велика різниця зараз з волиньгазом можна було і не переходити ..
споживач Показати IP 30 Квітня 2021 11:44
Швидше за все повертаються ті, хто перейшов в Мегават і ТАС. Вони оприлюднили значно вищі ціни на річний тариф. Мегават - 9.80 грн, а ТАС - 11.22 грн за куб.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus