USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Подяка за порядність: випадок на Волині

17 Березня 2015 10:10
Допомогти людині — норма життя. Не лишатися осторонь, не бути байдужим і попри життєві труднощі не втрачати людяності - так важливо сьогодні. І хоча, на жаль, зустрічаються прикрі інциденти, але тішить, що серед нас вистачає хороших людей. Волинянка Руслана Мельник розповідає неймовірну пригоду, яка трапилася з нею.

"Неймовірна пригода сталася зі мною вчора, коли я їхала маршруткою від мами з Цумані до Луцька. Витягши з кишені гроші, щоб розрахуватися за проїзд, який нині коштує 22 гривні (там були купюри по 2, 5,10, 20, 200 гривень), а решту поклала назад у кишеню. Коли прийшла додому, виявила, що 200 гривень немає. Моєму розпачу та сльозам не було меж, хто колись гроші губив мене зрозуміє", - розповідає волинянка.

- Роззява!, - почула я від мами. Розпитавши якою я їхала маршруткою, вона сказала: "Я вийду і запитаю у водія, а раптом він їх помітив, хоча надії немає жодної."

"Ви не повірите, але яким було моє здивування, коли водій Василь Пилипович віддав мамі гроші, знайшовши їх біля крісла, де я сиділа. Бувають неймовірні чудеса на цій Землі. А водій Оліферчук Василь Пилипович з Цумань маршрутки ЯКІВЦІ-ЦУМАНЬ-ЛУЦЬК, а він вже старший чоловік, порядними, совісними, чесними. Є ЛЮДИ!!! Велика подяка Вам Василю Пилиповичу, хай ваше добро повернеться вам сторицею! В теперішній час це - велика рідкість… І мамі, Мельник Галині Яківні, також велика подяка. Отож потрібно вірити в людяність і добро", - додає жінка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: НЕБАЙДУЖІСТЬ ГРОМАДЯН ВРЯТУВАЛА ЖИТТЯ: ДВА ВИПАДКИ НА ВОЛИНІ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
1232 Показати IP 17 Березня 2015 11:40
Волинські новини. Побільше такого матеріалу і тоді пройдуть зміни на краще в нашій державі. А то, вбили,вкрали, зарізали,згвалтували і інша непотріб.
Оля Показати IP 17 Березня 2015 12:17
Дійсно треба гордитися такими людьми, як водій.Це видно проста така ж бідна людина і чесна,як ми. А йому Бог поверне сторицею.Здоров"я йому і його родині

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus