USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Подвійна аварія в центрі Луцька. ФОТО. ПОДРОБИЦІ

11 Листопада 2013 19:28
У маршрутки відлетіло колесо, яке поцілило у зустрічне авто. Тролейбус, що об’їжджав місце аварії, не розрахував габаритів, та «пом’яв» боки ще одного легковика. Як результат – величезний затор в центрі міста.



Як розповіли очевидці, подія трапилась близько 18:20, навпроти Луцького педагогічного коледжу по проспекту Волі. Постраждалих серед водіїв чи пішоходів немає.

Як розповів один з інспекторів ДАІ, які прибули на виклик, шофер тролейбуса з дівчиною-водієм легкової Тойоти знайшли спільну мову – постраждалій на місці компенсували збитки. Після чого учасники аварії покинули місце пригоди.

А от у випадку з іншими учасниками ДТП - все не так просто:
«Навіть не знаю, як його звідси будуть забирати – коліс-то немає», - пояснює працівник ДАІ, дивлячись на понівечену «п’ятнадцятку».



Зараз інший інспектор оглядає місце події та маршрутка з бусом.


На відміну від свого колеги, давати будь-які коментарі він відмовився, ніяк не коментуючи ситуацію.
Тим часом, на центральній вулиці міста утворився величезний затор.

Регулювальники спрямовують автомобілі на об’їзд по вулиці Коперника, дехто об’їжджає місце події прямо по тротуару, адже проїжджа частина повністю загороджена.




Автівки ледве рухаються від повороту з проспекту Волі на вулицю Шопена, аж до філармонії.

Нагадаємо, схожа аварія трапилася 6 липня цього року навпроти обласної станції переливання крові по проспекту Волі. Тоді у такої ж маршрутки відлетіло колесо та опинилося на стоянці супермаркету «Вопак».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
Саша Показати IP 11 Листопада 2013 21:20
Летом у синей 15 тоже отваливалось колесо-укатилось на встречку на пр.Воли.Машини вообще кто-то проверяет перед выездом?
Сергій Показати IP 11 Листопада 2013 21:25
Я думаю що ніхто не превіряє! А ДАІ тільки гроші збирає за техогляди автобусів! То хай і поясне ДАІ, як такі автобуси випускають на лінію! А директору депо треба 5 років тюрми і буде порядок! А до директора ще й меру зо 2 роки! І більше я впевнений такого не буде!
Zed Показати IP 11 Листопада 2013 21:28
Після подібного головного механіка ЛПЕ треба судити по статті "Службова халатність, яка могла призвести до тяжких наслідків"
fhjc Показати IP 12 Листопада 2013 00:37
а ЯКБИ хтось трапився на шляху колеса. Всі тільки про свій карман думають.
:-) Показати IP 12 Листопада 2013 08:28
Маршруткі в нашому місті - як монстри,майже всі димлять чорним виїдаючим очі та всі органи дихання димом, а деякі ще й колесами "атакують"
ГРЕК Показати IP 12 Листопада 2013 09:20
НУ ВИПИЛИ ХЛОПЦІ ТРОХИ ТАЙ ЗАБУЛИ ДОТЯНУТИ КОЛЕСО................НІЧОГО СТРАШНОГО А ОТ ПРОБКИ ТО ЦЕ ЧЕРЕЗ ТРОЛЕЙБУС СТАЛИСЯ
лучанка Показати IP 13 Листопада 2013 09:53
Просто страшно їздити такими маршрутками. Мій син нещодавно теж їхав 15. Іхав, але не доїхав, тому що в салоні почало диміти так, що мусили зупини маршрутку і висадити пасажирів
В Показати IP 13 Листопада 2013 11:43
Маршрутки ніхто не перевіряє, вони платять і виїзджають аби калічити чужі машини та людей, а техніки з ДАІ купляють машини, квартири, будинки. Та й правила руху ніякий маршрутник не дотримується, правила не на них не розповсюджуються.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus