USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

У Луцьку власники господарських споруд не платитимуть податків?

22 Січня 2015 08:54
Міський голова Луцька Микола Романюк доручив передбачити встановлення нульової ставки оподаткування на господарські (присадибні) будівлі.

Про це сьогодні міський голова повідомив на своїй сторінці у соціальній мережі Фейсбук.

У Законі «Про Державний бюджет України на 2015 рік» передбачено, що власники нерухомого майна, відмінного від земельної ділянки, а саме об’єктів нежитлової нерухомості, платитимуть податок на нерухоме майно. В цей перелік входять господарські (присадибні) будівлі - допоміжні (нежитлові) приміщення (сараї, хліви, гаражі, літні кухні, майстерні, вбиральні, погреби, навіси, котельні, бойлерні).

Як повідомили у відділі інформаційної роботи міськради, щоб начебто підтримати мешканців міста, міський голова Микола Романюк доручив управлінню фінансів та бюджету міської ради підготувати зміни до проекту рішення Луцької міської ради «Про встановлення податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки», в якому передбачити встановлення «0» (нульової) ставки оподаткування на цей перелік нежитлової нерухомості.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
лучани Показати IP 22 Січня 2015 09:20
Багато підприємцівців у сараях біля хати заробляють бабло. Створюють стоянки з міських вулиць, засмічуючи їх. Платять комунальні за пільговими цінами для населення. То для чого їх звільняти від оподаткування? Маєш сарай - плати, нехочиш платити- зноси.
Антон до лучани Показати IP 22 Січня 2015 09:30
Ти мабуть взагалі нічого не маєш от і тому пишеш таке! Тюлень!
Світлана Показати IP 22 Січня 2015 09:33
В Півному взагалі хочуть зробити, щоб ніхто нічого не платив так і в інших багатьох містах http://vse.rv.ua/news/1421761928-rivnyan-na-rik-zvilnyat-vid-splati-podatku-na-neruhomist.html А Луцьк чим гірший?
лучани Показати IP 22 Січня 2015 09:37
Всі хочуть ,щоб місто стало краще але платити не хочуть. Податок на нерухомість -це єдина можливість зробити Луцьк європейським містом.
Віктор до лучани Показати IP 22 Січня 2015 09:41
А хто казав, що місто стане європейським після сплати цього податку? Лише стануть жити ще більше по європейському наші депутати!
Лучанин Показати IP 22 Січня 2015 09:38
Навіть в Києві максимальну ставку не думають робити, а в нас мабуть в Луцьку люди багатші от і дертимуть з нас останню копійку!
лучани до Лучанин Показати IP 22 Січня 2015 09:40
ти не лучанин,а путлєровський троль.
оксана Показати IP 23 Січня 2015 00:39
Наприклад, в моєї мами з.п. 1500 і пенсії приблизно стільки ж. Підвищувати ніхто не збирається, індексувати - теж. Військовий збір сплачує. Податок на нерухомість з будинку заплатить. Ціни ростуть ЩОТИЖНЯ!!! А як жити? Чому хлів і собачу буду податком обкладуть, а, наприклад, дохід від розміщення дивідендів в Інститутах спільного інвестування обкладають по старій ставці - 5% - хоча Арсеній Яценюк тієї пам'ятної ночі обіцяв цю ставку підвищити до 20%!!!! Тобто кожен з нас навіть за туалет на вулиці платити буде, а там де дійсно великі гроші ховаються - там наші патріоти-революціонери роблять вигляд, що не бачать цих надприбутків. А платить хай населення, ми ще їм націоналістично-патріотичної жвачки підкинемо по 1+1, хай платять...
наталія Показати IP 1 Лютого 2016 18:56
Дивіденди обклали ставкою5%, в працівника де вони взялися при зарплаті2000грн.,давайте будемо реалістами.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus