USD 39.75 40.04
  • USD 39.75 40.04
  • EUR 39.80 40.10
  • PLN 9.85 10.00

Погрожував ножем: у місті на Волині неповнолітній влаштовував розбої на території лікарні

12 Грудня 2020 23:37
Наприкінці минулого року неповнолітній злочинець здійснив два розбійні напади на території Нововолинської міської лікарні. За рішенням суду неповнолітній отримав два роки умовного покарання.

Про це стало відомо з вироку Нововолинського міського суду Волинської області.

Так, протягом двох днів злочинець здійснив два розбійні напади на території Нововолинської центральної міської лікарні, що на проспекті Перемоги. 15 грудня минулого року він напав на неповнолітнього хлопця, вдаривши того кілька разів у потилицю. Після цього, погрожуючи ножем, забрав у потерпілого 250 гривень.

Наступного дня жертвою злочинця стала жінка. Вона намагалася протистояти неповнолітньому, однак той повалив її на землю, вдаривши її у коліно. Після цього він вирвав з рук потерпілої сумку та втік, завдавши шкоди на 3 тисячі 332 гривні. Відзначимо, що внаслідок удару жінка отримала перелом.

У суді неповнолітній злочинець визнав свою вину, він попросив вибачення у потерпілих та просив суду не позбавляти його волі.

Врахувавши всі обставини, суд послухав неповнолітнього, призначивши йому покарання у виді п’яти років позбавлення волі, але змінивши його на два роки умовного.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus