USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Покарають двох чоловіків, які продавали волинянок у сексуальне рабство

29 Серпня 2017 14:58
Судитимуть двох мешканців Одещини, які вивозили волинянок у Туреччину задля сексуальної експлуатації. Про це повідомляє прес-служба прокуратури області.

Так, зареєструвавши в соціальній мережі «В Контакте» акаунт та в подальшому створивши групу «Секс в Луцьку», 31-річний та 30-річний спільники розмістили в ній оголошення про роботу для дівчат привабливої зовнішності із заробітною платнею від 200 до 500 доларів США на місяць та гарними умовами праці.

З травня по липень 2017 року зловмисники обманом завербували та, використавши уразливий стан і матеріальну залежність, перемістили у Туреччину задля сексуальної експлуатації двох 30-річних волинянок.

Ще двох жінок – 20-річну та 25-річну – один зі спільників намагався вивезти за кордон 5 липня 2017 року, проте, як відомо волинянам, був викритий та затриманий правоохоронцями у міжнародному аеропорту «Львів» імені Данила Галицького.

Іншого зловмисника затримали в Одесі 19 липня 2017 року.

Обох чоловіків, які нині перебувають під вартою, обвинувачують у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст. 149 КК України. Невдовзі вони постануть перед судом.

Зауважимо, що за такий злочин передбачено покарання у виді позбавлення волі на строк від 5 до 12 років.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus