USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Показали, як може виглядати берег Стиру в Луцьку

2 Серпня 2016 09:12
Показали, якою може бути забудова на місці засипаного русла річки Стир на Ковельській, 17.

Про це повідомляють Хроніки Любарта.

Відео презентували піж час засідання Волинської організації Національної спілки архітекторів України 1 серпня.

До слова, лучанка Марія Пилипчук опублікувала в мережі фото, які свідчать про початок будівельних робіт на березі Стиру. Так, на Ковельську, 17 підвозять і відвантажують пісок і щебінь, кладуть плити.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 25
Луцьк Показати IP 2 Серпня 2016 09:28
Таке враження, що у Луцьку не діють ні Водний Кодекс, ні Земельний кодекс України. То вже б почали будівництво на самій воді. Тільки цікаво як там буде житися людям, яким теж певно все одно де купувати квартиру.
Сашко Показати IP 2 Серпня 2016 09:34
Це буде продовження вулиці Набережної чи тільки доїзд до житлового кварталу?
житель Показати IP 2 Серпня 2016 09:36
І знову,і даліі,людям очі милять.ЗА...ЛО !
anna Показати IP 2 Серпня 2016 09:40
клас! молодці
44 Показати IP 2 Серпня 2016 09:48
Навіщо у статті 7 фото із купами щебню...?))) цікаво капец...))))
Корінний лучанин до 44 Показати IP 2 Серпня 2016 10:44
Є люди , яким просто немає чим зайнятись і ось вони ходять , щось шукають , фотографують , скидають у мережу( благо , що є в руках смартфони . це вже не 90-ті роки). За будівництво вже весь Луцьк давно знає. Це не є новиною.
Олесь Показати IP 2 Серпня 2016 10:16
Козюра- Ворог Луцька. Під його "дахом" нищиться Старе місто. Рішала.... Ото депутат- буратінобудівельник! Вибирайте Це далі, наївні! Лохторат!
Анонім Показати IP 2 Серпня 2016 10:23
Для чого цей вандалізм? Чому ви все заси....єте?За Новою лінією Уже стоять недобудовані розвалини. Чого ви їх не доведете до пуття?. Як саранча лізуть і лізуть , нищать все на своєму шляху. А що будують? Скороспілки з кравими стінами. За рік будинки дають усадку і вікна відчиняються з проблемами, а потолок тріскається. Міська влада, чому видаєте нищити те, що не створено вами, а природою? Для чого ці маніловські проекти. Подивіться на той нещасний Стир, який ви вже своїми проектами довели до критичного стану. Це ж колись була судноплавна річка. А що зараз? Тут розрили, там засипали і що з того вийшло? Нещасні луцькі архітектори і забудовники вам елементарно не вистачає ні знань ні таланту ні сил, щоб сперечатися з природою.Чому б не виділити якийсь пустир, якесь занедбане місце і привести його до пуття? Ні туди треба вкласти гроші і душу. А це ж так просто взять кусок прекрасної квітучої землі і перетворити його в бозна що.Зі сторони Потебні почали калічити луг і зі сторони Ковельської нищать.
Соня Показати IP 2 Серпня 2016 10:33
Зі звіту голови облдержадміністрації, в області - близько 5 тис. переселенців. Лише приблизно 300 з них забезпечені житлом. А де живуть решта? Висновок - для них будуються елітні будинки у центрі міста. Лучани! Чому влада знущається над нами. Є купа місця в районі ДПЗ, цукрового заводу. Ні! Їм треба забудовувати історичні зони, вирубувати зелені насадження і бабки, бабки, бабки...
Олена до Соня Показати IP 2 Серпня 2016 11:54
Чому всі так переймаються переселенцями? А лучани. чотири покоління. ютяться в одній квартирі. Чому тільки обіцяють квартири учасникам бойових дій? А деякі з них в той час змушені зі сім'єю знімати квартиру. бо не вистачає житлової площі по місцю прописки. Луцьк для лучан?
Роман Показати IP 2 Серпня 2016 10:35
Було б цікаво послухати самі дискусії, і відповіді проектантів, бо ця презентація це просто мультик. Гарно зроблений мультик.
Соня до Роман Показати IP 2 Серпня 2016 10:52
Це мультик на зразок будівництва корпусу гуманітарного університету біля історичного факультету СНУ. А потім і "трава не рости"
Анонім Показати IP 2 Серпня 2016 11:09
От сижу зараз біля відкритого вікна, а містом пливе запах гноївки. Чого б прожектьорам не вияснити чого в Луцьку останнім часом так смердить? Чого б прожектьорам не розробити план , як позбавити місто цих ароматів?
хі-хі Показати IP 2 Серпня 2016 11:27
забули тільки показати як нині виглядає Стир! Полішуцька жаба затулила очі більшості дописувачів і ті не в змозі бачити проблеми самоі річки яка вже і до будівництва на березі стала потічком!
Я же до хі-хі Показати IP 2 Серпня 2016 18:21
Хі-хі, такі ж довбодятли як ти зробили таке чудо з цієї колись судноплавної річки. Десь розкопали, десь засипали. От і така біда сталася зі Стиром. Це все, що зараз з річкою повністю на совісті от таких от архітекторів-будівелиників-землекопачів. Засипали старе русло, розкопали нове, потім зробили озеро, потім засипали залив, де колись стояли баржі і побудували там "Наш Край", потім позасипали маленькі ппритоки, один з яких впадав в сСтир тут же біля мосту , на Ковельській. І сліду від цієї річечки не лишилось. Будете їхати через міст подивіться. А річечка ця текла паралельно Гірній і витікала на Гнідаві. Там зараз поряд будують якісь будинки на Потебні і рекламують їх. Так що все оте , що сталося зі Стиром і знищення заповідних первісних лук повністю на совісті недоуків-архітекторів, жадібних забудовників і міської влади. До речі у тих краях колись був заповідник Гнідавське болото. До речі деякі рослини і тварина у ньому були занесені до Червоної Книги. Так що вчіть матчасть, рєбяти.
Анонім Показати IP 2 Серпня 2016 12:12
Не Луцькі архітектори проектують цей жах. Залучено львівський дивний проектний інститут "Комфортбуд". Такі нічліжки будують на околицях европейських міст для емігрантів з країн третього світу. Цеж як паталогічно треба любити гроші і. не бути патріотом свого міста .
Водовоз Показати IP 2 Серпня 2016 12:26
Все кричат нет!!! А что толку,от Центрального парка Культуры и Отдыха???Вы зайдите за Спартак,да там Амазония ( раньше там пляж,лягушатник,вышка были)все заросло пройти нельзя!!!Так что лучше,облагородить,или сам не ам,и другому не дам ?????Слава Украине!!!
Архітєктор нах Показати IP 2 Серпня 2016 12:34
Ці будинки - це просто шедеври архітектури сучасного світу, ганьба таким планам !!!!
kit Показати IP 2 Серпня 2016 17:30
Життя підтверджує, що перше враження правильне. Проаналізуйте як "будується" заїзд до нової забудови - на болото насипали землі, трішки ущільнили, насипали щебінь. Хоч хтось крім козюри думає, що далі якість покращиться? Що буде з цією "дорогою" після здачі в експлуатацію будинків?? За чиї гроші буде проводитись ремонт і коли? Інвестори,!! можете не сумніватись, якість будинків буде такою ж як дорога. Я думаю, козюра, прочитає та цей допис та це нічого не змінить.
коту до kit Показати IP 2 Серпня 2016 18:45
котику, Ти не зрозумів, що Козюра Андрій є інвестором цієї забудови, власником ділянки. А хто йому продав і за скільки, цікаво. Ця місцина завше була власність всіх жителів Луцька, а тепера розпарцельовують між собою слуги народу
коту Показати IP 2 Серпня 2016 18:37
Так Козюра і є інвестором цього неподобства! Чого б це він читав, йому гроші відбить треба. Корупційна схема на лицьо так сказать, а лучани тільки почали чухаться...Буратіни вперед!
ЛУЧАНИН Показати IP 3 Серпня 2016 00:03
В часи Шиби хотіли будувати ТРЦ -тоді Козюрі було неправильно -це природоохоронна зона ,а зараз людей в болото поселять,а які будуть наслідки для міста, але ,що можна взяти з мера комсомольця. Микола Ярославович - включіть мізки подумайте,що Ви робите з містом з такими Козюрами. Пан Козюра при нормальній владі з Вас би спитали давно де бідний юрист взяв 5 лямім баксів,Ви крутіший за бізнесменів які роблять корисну справу
Лучанка Показати IP 3 Серпня 2016 00:36
Стільки будівельних майданчиків у Луцьку- це жах і для забудовників і для покупців, бо половина точно буде недобудована! За рік-два місто насититься новими квартирами і продажі зупиняться. Відповідно, якщо продають метри на правах участі у кооперативі, то самі члени кооперативу і будуть добудовувати за свої власні кошти. Бо в кооперативах будівельна компанія відповідальності не несе, а є лише найманою організацією. Виживуть ті обєкти, які будуються за кошти забудовника, а такі кошти є не в кожного бізнесмена. Ну в Козюри такі кошти точно не водяться. Гол как сокол, єдина його інвестиція -це вміння бла-бла-бла щоб виманити наші гроші. П.с. А терміни здачі будинків в Луцьку вже переносяться, що має бути сигналом для інших!!!
SVJATOSLAV Показати IP 3 Серпня 2016 13:41
Якщо продовжити вулицю до першого гнідавського мосту без забудови стилю (Золотого батону)- то можна . А закривати вид на Старе місто - корупція. Шукайте хто замовив собі Комфорт. Місто повино знати своіх хабарників. ОГЛАСИТЕ ВЕСЬ СПИСОК ..
Волинь Показати IP 27 Липня 2017 14:53
Як Атовцям землі немає, а для дірібану каси є, доведете ви людей, будете будувати десь бліндажи в районі Донецька!!!!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus