USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 39.90
  • PLN 9.72 9.87

Показали, як відбудовують згорілий до тла гуртожиток у Рожищі

19 Червня 2020 11:21
У Рожищі відбудовують згорілий до тла гуртожиток. Унаслідок пожежі без домівок залишилося 11 сімей.

Про це пише Надія Колбун у фейсбуці, повідомляє ВолиньUA.

«Іде будівництво будинку, який знищила пожежа. Завдяки місцевій владі , які зуміли залучити обласних і районних депутатів та меценатів і усіх небайдужих волинян, а також місцевих підприємців. Жителі будинку щиро завдячують усім і надіються на подальшу підтримку і розуміння», – йдеться у дописі.
Як повідомлялося раніше, у Рожищі стартувало будівництво нового гуртожитку на вулиці Сухарева, 44, на місці знищеного пожежею.

Нагадаємо, 18 травня близько 15-ї години у місті Рожище на вулиці Сухарева, 44 загорівся гуртожиток, у якому мешкало 11 сімей. Люди, які залишились без даху над головою, у розпачі розбирали завали своїх помешкань, намагаючись відшукати вцілілі речі.

Об'єднання співвласників багатоквартирного будинку «Динамовці» відкрило рахунок в банку, аби усі охочі змогли перерахувати благодійну допомогу на відновлення їхнього дому. Також ініціативу допомогти відбудувати житло для 11 сімей запропонував народний депутат Вячеслав Рубльов та звернувся з цим до відомих будівельників. І вчора погорільцям привезли блоки на відбудову житла.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus