USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Показали тренування бомбардувальників над Луцьком

27 Квітня 2017 21:29
У рамках льотно-методичних зборів, які відбуваються на Волині, льотний та штурманський склад на військовому аеродромі поблизу Луцька відпрацьовує професійні навички.

Про це повідомляє Організація Волинських Авіалюбителів «ОВАЛ».

«Невеличка фотосесія з сьогоднішньої льотної зміни наших дорогих крилатих гостей зі складу 7-ї бригади тактичної авіації (аеродром Старокостянтинів у Хмельницькій області) на Луцькому військовому аеродромі від прес-служби бригади», - йдеться у дописі.

Як повідомляло Інформаційне агентство Волинські Новини, на базі авіаційних комендатур Повітряного командування «Захід» на аеродромах в Луцьку та Коломиї розпочато льотно-методичні збори. У рамках зборів відбулись відпрацювання бомбардування наземних цілей з повітря.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Петро Показати IP 28 Квітня 2017 08:44
навіщо вам здалися ті літаки? у вас що матеріалу немає? на вулиці Львівській проходить місячник "боротьби з порушеннями правил дорожнього руху" вирили ями і ніхто незбирається їх асфальтувати, а отже як би не хотів швидкість не перевищиш...може сьогодні щось будуть робити бо пішов дощ, а це доплати за погодні умови...
Їван до Петро Показати IP 28 Квітня 2017 10:08
Швидкість не перевищиш, зате на встрєчку вискакуєш раз за разом, обминаючи ями.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus