USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Показали сукні принцеси Діани. ФОТО

27 Березня 2012 14:18
Кенсінгтонський палац, який свого часу був резиденцією принцеси Діани, а незабаром стане новим житлом принца Вільяма та його чарівної дружини Кейт, знову відкрив свої двері, після того як протягом двох років був зачинений на капітальний ремонт. У ньому відкрили виставку суконь принцеси Діани.
Про це повідомляє «Gazeta.ua».
Палац, який знаходиться поблизу Гайд-парку, було збудовано 1605 року та 1689 року придбано Королем Вільямом ІІІ.
Для повторного відкриття його тимчасово обладнали музейною технікою для того щоб презентувати широкій публіці 5 найвідоміших суконь принцеси Діани останніх років життя, а також виставку про життя Королеви Вікторії.


Серед суконь зокрема представлена відома чорна taffeta, у якій Діана вперше зʼявилась на публіці як наречена Чарльза (1981), а також шифонова сукня кольору фуксії Кетрін Волкер, яку принцеса вдягла під час подорожі до Таїланду 1988 року.




Виставку також доповнює майстерне художнє відтворення життя Діани на білих шпалерах: зображення на них дублюють найвідоміші фотографії принцеси, які зʼявлялись у пресі. Вони розміщені в одній із кімнат палацу.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus