USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Покладання квітів та хода: як у Луцьку згадували воїнів-афганців. Фоторепортаж

15 Лютого 2018 16:12
До 29 річниці виведення військ з Республіки Афганістан та Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав в обласному центрі Волині поклали квіти до пам’ятних знаків та пройшлися урочистою ходою центральними вулицями міста.

Захід за участю політиків, громадських діячів, воїнів афганці, які прийшли віддати шану загиблим побратимам, відбувся 15 лютого.

Дійство розпочалося урочистостями у Волинському облмуздрамтеатрі імені Тараса Шевченка з покладання квітів до пам’ятного фотостенду «Герої Небесної Сотні -Загинули за єдність України», що на Театральному майдані.
Опісля присутні вирушили урочистою ходою до меморіального комплексу «Вічна слава» центральними вулицями міста – Винниченка та проспектом Василя Мойсея. До слова, на чолі ходи їхав БРДМ – бойова броньована машина розвідувальних військ. На меморіальному комплексі присутні вшанували своїх родичів, друзів та побратимів, поклавши квіти до підніжжя пам’ятника.
Завершилися урочистості виконанням Гімну України, а також залпом.

Радник міського голови Ігор Поліщук зауважив, що мужність, яка була проявлена воїнами, той героїзм та відвага є прикладом для наступних поколінь. Він побажав всім ветеранам війни в Афганістані міцного здоров’я, впевненості в завтрашньому дні та, аби вони відчували підтримку держави.

«Своєю участю в АТО воїни-афганці показали, що війна і далі продовжується в їхніх серцях. Коли Україні потрібна допомога – вони завжди напоготові», - резюмував Ігор Поліщук.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus