USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Стало краще одному з хлопчиків, які постраждали в пожежі на Ковельщині

6 Травня 2018 12:01
Стан п’ятирічного хлопчика, який постраждав у пожежі у селі Черемошне Ковельського району, стабілізувався. Його чотирирічний сусід залишається у критичному стані.

Про це розповів головний лікар Волинської обласної дитячої лікарні Сергій Ляшенко, передає Волинь24.

Нагадаємо, трагедія сталась днями в Ковельському районі. Троє хлопчиків закрилися у погребі та, очевидно, бавилися сірниками. Зайнялися двері у приміщенні, діти почали кликати на допомогу бо самостійно вибратись вже не могли.

Усіх їх доставили до обласної лікарні. Вранці, 5 травня, найменший трирічний хлопчик помер. Його чотирирічний брат та п’ятирічний сусід борються за життя.

За словами лікаря, стан найстаршої дитини вранці 6 травня змінився з критичного на стабільно важкий. Менший хлопчик досі залишається у критичному стані.

У неділю, 6 травня, у лікарні відбувся черговий консиліум з лікарями з Київського опікового центру. Вони визначили схему лікування на найближчу добу.

«Ми зробили дітям спеціальні кріплення, які тримають їх в підвішеному стані. Це зроблено для того, щоб шкіра ні до чого не торкалась», – розповів Сергій Ляшенко.

«Діти всім забезпечені, чекаємо до завтра. За добу знову буде консиліум», – додав медик.

З його слів, про транспортування дітей не може йти мова до повної стабілізації стану.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Небайдужий Показати IP 6 Травня 2018 12:32
хтось знає - це дітки з однієї сім'ї, де їх батьки?
111 до Небайдужий Показати IP 6 Травня 2018 13:42
Під дверима реанімації!!!
Мусічка до Небайдужий Показати IP 6 Травня 2018 15:15
Ні, двоє дітей (той, що помер 2 роки) і 4роки з однієї, а інший- сусід. Була інформація у сюжеті новин. Але яка різниця, біда. Діткам одужання, а батькам терпіння і молитви
З прочитаного Показати IP 6 Травня 2018 13:23
Якщо 5 річний сусід то не з одної
Лучанан Показати IP 6 Травня 2018 19:09
Так приїхали спеціалісти з київського республіканського опікового чи ні? Наші їх викликали, але ж на св'ята в них напевно були свої плани... Соромно за таку медицину (((
Бейбут до Лучанан Показати IP 6 Травня 2018 23:07
Приїжджали. Надали консультацію і поїхали. Діти ще поки не транспортабельні

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus