USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Покриють щебенем: дороги в селах Ковельської громади відремонтують

22 Серпня 2022 06:07
У селах Тойкут, Лапні та Заріччя Ковельської територіальної громади відремонтують вулиці.

Про це йдеться на сайті публічних закупівель Prozorro. Торги оголосило управління капітального будівництва та житлово-комунального господарства виконавчого комітету Ковельської міської ради. Тендерні пропозиції від учасників прийматимуть до 25 серпня.

У Заріччі відремонтують вулицю Коновалова. Її поточний ремонт оцінили у 2,703 мільйона гривень.

У селі Лапні – вулицю Партизанську. Її ремонт вартуватиме до 630 тисяч гривень.

А в Тойкуті запланували поточний ремонт відразу трьох вулиць: Лугової, Залізничної та Центральної. Їх поточний ремонт оцінили у 3,646 мільйона гривень.

Завдання з поточних ремонтів вулиць полягає в підтриманні їх транспортно-експлуатаційних якостей шляхом усунення пошкоджень, що виникли в процесі експлуатації. Основні роботи полягають в укладанні щебеневих покриттів.

Ремонти включатимуть улаштування дорожніх корит, облаштування одношарових покриттів товщиною 15 сантиметрів із щебеню та планування узбіч автогрейдером.

Усі роботи повинні закінчити до 31 грудня 2022 року.

Гарантійний термін на виконані ремонти буде становити один рік.

Нагадаємо, поточний ремонт вулиць також запланували провести в селах Колодниця та Білин Ковельської територіальної громади.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus