USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Узимку на утримання вулиць у Ковельській громаді спрямують 4 млн

15 Жовтня 2022 18:46
Управління капітального будівництва та житлово-комунального господарства виконавчого комітету Ковельської міської ради оголосило тендер на утримання доріг у зимовий період. Очікувана вартість робіт – чотири мільйони гривень.

Торги тривають на сайті Prozorro. Пропозиції від учасників прийматимуть до 21 жовтня.

Відповідно до технічного завдання, утримання доріг у зимовий період на території Ковельської громади включатиме:

- патрульне снігоочищення доріг у місті Ковель, селах Доротище, Воля, Заріччя, Тойкут, Лапні, Любче, Гішин, Колодниця, Білин, Воля-Ковельська, Зелена, Городилець, Ружин, Клевецьк, розчищення їх від снігових заносів, усунення ущільненого снігового шару з поверхні проїзної частини, ліквідацію ожеледі, прибирання і відкидання снігових валів узбіч, вивезення снігу з вулиць і доріг;

- цілодобове чергування дорожніх працівників та водіїв снігоприбиральної техніки;

- очищення від снігу та льоду всіх елементів мостових споруд;

- розсипання протиожеледного матеріалу вручну та розподілювачами;

- заготовку піщано-соляної суміші.

Серед вимог до учасників торгів – обов’язкова наявність мінімум восьми снігоочисників, п’яти розподілювачів протиожеледних матеріалів, трьох снігонавантажувачів і трьох самоскидів.

Послуги з зимового утримання вулиць у населених пунктах Ковельської територіальної громади будуть надавати до 31 березня 2023 року.

Нагадаємо, на послуги з прибирання снігу в Луцькій громаді цього року готуються витратити до 4,8 мільйона гривень. Ідеться не тільки про послуги спеціальної техніки, а й про закупівлю солі та сумішей для посипання доріг і тротуарів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus