USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

«Поки місто спить»: як ми патрулювали нічний Луцьк разом з поліцією. Фоторепортаж

19 Грудня 2019 11:33
Робота тих, хто і вдень і вночі – на сторожі спокою громадян, зазвичай непомітна. Проте саме завдяки патрульним поліцейським ми можемо почуватися безпечніше, не боятися вийти на прогулянку увечері чи пройтися сквером.

Як кажуть в управлінні патрульної поліції у Волинській області, звернень на номер 102 нині суттєво побільшало, а отже, люди довіряють патрульним. До того ж, часто зголошуються допомогти в тій чи іншій ситуації.

Наразі в управлінні – 439 працівників. І вдень, і вночі екіпажі патрульних – на сторожі нашої безпеки та спокою. У свята і в будні. Нерідко ризикуючи власним життям.

Напередодні четвертої річниці від дня створення Патрульної поліції Луцька, яку символічно відзначають 19 грудня – в день Святого Миколая, фотокореспондент Інформаційного агентства Волинські Новини Роман Сардак вирушив разом з правоохоронцями на нічне патрулювання, аби показати всю правду про їхню непросту та небезпечну роботу. Адже часто фото говорять більше, ніж слова.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
ДАІ Показати IP 19 Грудня 2019 12:34
за 4 роки приміщення УДАІ та його територію, нині зветься УПП, перетворили в ХЛІВ!! За 4 роки "вбили" автопарк приусів та білшу частину ісузів, а головне звільнилось понад 70% патрульних! Рівень довіри до патрульних впав до 30%. Тож довіра не кількістю дзвіків на 102 визначається! Збільшення кількості повідомлень вказує на збільшення злочинів, адмінпорушень та скарг на дії патрульних!
Безпардон Показати IP 19 Грудня 2019 16:05
Про що ці фото? Що ми маємо із них зрозуміти?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus