USD 39.70 40.10
  • USD 39.70 40.10
  • EUR 39.85 40.40
  • PLN 9.75 9.97

Російський мільярдер подав до суду на Манафорта

11 Січня 2018 12:19
10 січня російський мільярдер Олег Дерипаска подав позов до суду в Нью-Йорку на колишнього керівника передвиборчої кампанії Дональда Трампа Пола Манафорта, який також консультував Віктора Януковича.

У позові, зокрема, Дерипаска стверджує, що він інвестував 18,9 млн доларів в українську компанію, що надавала послуги кабельного телебачення. А Манафорт та його екс-помічник Рік Гейтс користувалися цими інвестиціями як "своїми власними скарбничками", "переміщаючи гроші туди й назад", хоча причин для того не було. Позов був поданий через компанію Surf Horizon Ltd, передає ТСН.

Звинувачення Дерипаски частково стосується іншої судової справи проти Манафорта. Його звинувачують у відмиванні грошей.

Нагадаємо, колишньому піарнику Януковича та екс-керівнику виборчого штабу Трампа висунули 12 обвинувачень. Головні - змова проти США, відмивання грошей, ухиляння від сплати податків та брехливі свідчення. Манафорту може загрожувати до 80 років ув'язнення.

Повідомлялося також, що він може вийти під заставу у 12 млн доларів.

Також у ЗМІ була інформація, ніби Манафорт просував інтереси Путіна в США. Зокрема, це ніби робилося через Дерипаску. Водночас сам Дерипаска майже нецензурно прокоментував зв’язки із Манафортом.

Також повідомлялося, що Манафорт може бути причетний до відмови від підписання Угоди про асоціацію України з ЄС 2013 року екс-президентом Віктором Януковичем.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus