USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Політолог пояснив, чому РФ вигідні теракти у Франції

15 Листопада 2015 13:40
Те, що теракти у Франції, це справа рук терористів ІДІЛ ніхто і не сумнівався. Але наразі головним залишається питання: Хто головний винуватець, хто допомагав організувати і надихав?

Відповідне питання поставив політолог Кирило Сазонов, новину повідомляє «Преса України».

Він дотримується думки, що такі масштабні теракти не вигідні для терористів.

«Їх економічна база, як у «ДНР» - захоплення міст і грабіж. Тому просто теракт десь далеко, він в плюс, але на загальну картину не впливає», - пояснив політолог.

Він додав, що теракт у Парижі був вигідний для політичної еліти Росії. Адже на фоні цього, збитий військами РФ Boeing та злочини російських військових на Донбасі видаються менш помітними.

«Ще однієї стороною, кому вигідні ці теракти, є праві французькі політики. І не тільки французькі - всі європейські праві радикали, нацисти, фашисти, які їли з рук російських друзів і нещодавно збиралися в Москві на «антифашистський зліт», - дотримується думки політолог.

Нагадуємо, що столиця Франції, яка пережила хвилю терористичних актів у ніч на 13 листопада, залишається шокованою серією терактів. Людей на вулицях Парижа дуже мало, в основному це туристи та військові, які перекривають проїжджу частину. Не відкрилася різдвяний ярмарок, закриті театри і деякі музеї. Закрили для відвідування Ейфелеву вежу. Вперше з 1992 року закрив свої двері паризький Діснейленд. Скасували етап Гран-прі з фігурного катання, який мав пройти у країні. Взагалі, поліція Парижа заборонила до четверга, 19 листопада, будь-які публічні заходи в столиці. І черги на здачу крові.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Анонім Показати IP 15 Листопада 2015 13:42
Новоявленное Северное Сомали не раз доказывало, что её шизофрения пластична. Ещё вчера удары ВКС РФ по бармалеям в Сирии в украинской интерпретации исключительно истреблением мирного населения, как уже после теракта органчик переключился на новую песень «Путин и ИГИЛ — близнецы-братья». Больной способен изменять собственный бред в угоду сложившейся политической конъюнктуре.
комент Показати IP 15 Листопада 2015 15:06
А може це приховані дії ліберальнутого Жака Ширака котрий на цій хвилі прагне повепнутися на посаду
Шекспір Показати IP 15 Листопада 2015 15:12
Весь світ фсб і люди в нім агенти
Анонім Показати IP 15 Листопада 2015 19:09
Ну якщо так ставити питання , то вбивство Кенеді було вигідно Ліндону Джонсу, який автоматично став президентом.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus