USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

В поліції пояснили, чому на «п’яну» ДТП їхали дві години

6 Вересня 2017 21:24
Неподалік Луцька водій «під мухою» на швидкості врізався у лучанина та втік з місця ДТП. Дві години постраждалі чекали поліцію, адже поліцейські знаходились за декількадесят кілометрів від місця пригоди.

Нагадаємо, що аварія трапилась 4 вересня у Піддубцях.

Постраждалий Віталій розповів, що в нього на повній швидкості врізався молодий чоловік, який представився стоматологом та хотів «залагодити» все без поліцейських, а потім втік. Зі слів лучанина, було чимало свідків, втім, вони не дочекалися поліції, адже правоохоронці їхали на місце більше двох годин.

Прес-секретар луцьких патрульних Ольга Бузулук розповідає, що повідомлення про ДТП отримала група швидкого реагування Луцького району.

«Вони людям сказали, що приїдуть із запізненням, адже знаходяться за 30 кілометрів. Втім, по дорозі виявили порушення правил дорожнього руху й оформляли їх, що теж віддетермінувало час прибуття екіпажу. Приїхали вже після 18 години. Це завдання патрульна поліція Луцька отримала в 19:31, на місце прибули в 19:50, втім, нікого на місці не виявили», - пояснює Бузулук та додає, що в рапорті групи з району вказано, що вони відібрали пояснення, склали схему ДТП та направили документи в управління патрульної поліції Луцька, яке й обслуговує цю ділянку.

Коли документи надійдуть, каже пані Ольга, почнуть розшук винуватся ДТП. Втім, є сподівання, що шукати довго не доведеться, адже львівський стоматолог загубив на місці події номерний знак авто.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
я Показати IP 7 Вересня 2017 07:49
На вас скоять напад,ваше життя буде під загрозою,ви повідомите недополіцію про напад що загрожує вашому життю.Але по дорозі до вас поліція виявить більш вагомий злочин чим замах на ваше життя, порушення правил дорожнього руху стануть оформляли його."ШИКАРНЕ" пояснення від прес служби.
Тоня Показати IP 7 Вересня 2017 08:10
Бред сивой кобылы

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus