USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Поліцейський із Київщини, якого підозрюють у зґвалтуванні, має квартиру і ділянку на Волині

27 Травня 2020 12:58
Сім'я одного із поліцейських, яких затримали за зґвалтування, побиття та катування 26-річної жінки у віддлку поліції в Кагарлику Київської області, має майно у Рожищі. Про це стало відомо із матеріалу APnews, пише Район.Рожище.

Затриманими за підозрою в побитті та зґвалтуванні виявилися 29-річний оперуповноважений Сергій Сулима і 35-річний начальник сектору кримінальної поліції Микола Кузів. Обидва одружені, один із затриманих має двох синів.

Згідно з декларацією Миколи Кузіва, він родом з Трускавця Львівської області. Працював правоохоронцем у Нацполіції Львівської, Донецької та наразі Київської області. За час роботи у структурі заробітна плата Кузіва виросла з 51 783 до 81 175 гривень за рік (близько 6700 гривень на місяць). Інших джерел доходу колишній правоохоронець не вказав.

У нього є дружина, та двоє синів. У 2019 році Кузів задекларував у власності дружини квартиру та земельну ділянку площею 10 соток у місті Рожище на Волині.

Нагадаємо, 25 травня у Кагарлику, що на Київщині, до поліції звернулася 26-річна жінка. За її словами, вона постраждала від знущань з боку поліцейських. Виявилося, що 23 травня жінку викликали на допит в поліцію як свідка. Але допит перетворився у тортури: жінку закували у наручники, погрожували, стріляли з вогнепальної зброї над головою і ґвалтували.

Вранці 25 травня за підозрою в зґвалтуванні двох поліцейських Кагарлицького відділу поліції Київщини затримали.

Підозрюють у злочині 35-літнього начальника сектору кримінальної поліції Миколу Кузіва та 29-річного оперуповноваженого Сергія Сулиму.

Чоловіків звільнили з правоохоронних органів, усе відділення Кагарлицької поліції розформували, його співробітників відправлять на переатестацію. Голосіївський суд Києва заарештував підозрюваних.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 14
Історичка Показати IP 27 Травня 2020 13:13
Галицьких ₽огулів не можна допускати ні до влади ні до поліції! І у свинарник страшно пустити із-за садизму.
Провокатор детектед до Історичка Показати IP 28 Травня 2020 21:08
Забув, троль, як на Даунбасі за Януковича всім відділком в неприродній спосіб згвалтували шахтаря за розпивання пива на зупинці? На Волині майно може волинанняни? Чи в Донецьку навчився протигази надівати і гвалтувати? Чого людей ділити вирішив в Україні? Мало розбитих будинків у Донецьках і КПП хочеш такого й на Волині?
Історичка Показати IP 27 Травня 2020 13:14
Галицьких ₽огулів не можна допускати ні до влади ні до поліції! І у свинарник страшно пустити із-за садизму.
Брехло ти до Історичка Показати IP 28 Травня 2020 21:10
Після проходжнення служби в Донецькій міліції став "рагульом" - навчили протигаз надівати. Це "фішка" донецьких.
Остап Вишня Показати IP 27 Травня 2020 13:38
Лемки де діагноз.
Ог Показати IP 27 Травня 2020 14:31
Напишіть адресу
Пенсіонер Прокопчук Показати IP 27 Травня 2020 14:48
Одного не можу зрозуміти на що надіялись ці нелюди та перевертні у пагонах, те що вони залишуться далі у поліції працювати, і не понесуть заслуженого покарання. Що це робиться, чи це зараз влада спеціально набирають таких дебілів у поліцію, яким моча б"є у голову, а замість мізків у голові алкоголь, бо розумний чоловік на таке ніколи не піде. Як же потім до таких перевертнів можна, як до поліції, звертатись по допомогу? То що вони зробили з жінкою, хто би вона не була, навіть легкої поведінки чи навіть п"яна, не мають права ні фізичного ні морального, розпускати свої руки, нехай навіть вона гола ходить по селі, не маєш права посягатись на людську свободу і тіло.
Безіменний до Пенсіонер Прокопчук Показати IP 28 Травня 2020 21:11
Одне з оновних питань ви задали, відопвідь на яке у регулярності таких знущань і в курсі всі у підрозділі про це.
Лучанин Показати IP 27 Травня 2020 14:52
Ну полішуки не краще)
До Лучанин Показати IP 27 Травня 2020 17:49
Кращі - кращі! І добріші і скромніші, бо менше під Польщею були, і не називають один одного ґонорово "паном"!
Лісник до До Лучанин Показати IP 28 Травня 2020 07:36
підтримую..поліщуки набагато кращі...
Пенсіонер Прокопчук Показати IP 28 Травня 2020 13:51
Що зробимо, навіть в Україні ми всі різні. Якщо взяти Схід та Північ держави, то там свій діалект російськомовний та російсько-білоруський, спрямований на російську мову. Взяти Південь держави, то там у свій час татари-монголи пройшлись та свій відбиток залишили, там мова суржик називається одне слово російсько-татарське два українських або навпаки, та ще й так загне, що очі на лоб лізуть. Взяти Закарпаття, навіть говорити не хочеться, з яким кордоном мешканці нашої держави межують з румунами, розмовляють по румунськи, межують з угорцями розмовляють на угорській мові, межують з чехами на чеській мові говорять, зі словаками на словацькій мові, межують з поляками по польські розмовляють. Взяти Львівщину мова особлива, тут здебільшого змішані слова, особливо, якщо родини живуть у Польщі і на Львівщині. У Поліссі населення розмовляє українсько-білорусько-російською мовами, правда це не суржик, як на Полтавщині або Дніпропетровщині з Вінницькою областю, але мова своєрідна. А взагалі то ми всі ось такі хоча і різні зате - українці. Треба себе, свого сусіда та свою Україну, на якій би мові хто не говорив - поважати.
Безіменний до Пенсіонер Прокопчук Показати IP 28 Травня 2020 21:16
Багатогранність не має бути прикриттям для знищення українців-русичів як таких. Розділяти - це московське завдання для створення проблем Україні, щоб москалі Путіна хвалили що у них не як в Україні. Пята колона ідіотична разом з проросійськими жидами допомагає у цьому Кремлю руйнуючи життя навколо в тмоу числі і для себе хоч вон иі мріють стати Росією чи виїхати за зароблені гроші, але в реалії їх діти живуть разом з усіма у створених ними проблемах боротьби з "вигаданими фашистами" і "соросом".
Ганьба цілого підроз Показати IP 28 Травня 2020 21:19
Конфіскувати на користь постражалої. Інші постраждалі чому мовчать?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus