USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Зґвалтування 26-річної дівчини у Кагарлику: розповіли нові подробиці

22 Жовтня 2020 10:55
Заступник директора Державного бюро розслідувань Олександр Бабіков розповів про виявлені нові епізоди та хід розслідування справи щодо зґвалтування 26-річної дівчини поліцейськими у Кагарлику.

Як передає ТСН, у ефірі телеканалу Україна 24 він повідомив, що воно може бути завершене вже у жовтні.

«Чотирьом особам пред’явлено повідомлення про підозру, проведені всі експертизи, слідчі планують завершити розслідування вже в жовтні цього року. Досі розслідували, тому що виявлялися нові епізоди. Більше того, виявлялися нові речові докази – і протигаз, і спеціальні знаряддя, які проходили генетичні експертизи, встановлювали приналежність...» – повідомив Бабіков.

Він також зазначив, що у справі з’явилися і нові потерпілі. «Коли відбувся розголос, почали до ДБР звертатися люди, які зазнали тортур. Від того кримінальне провадження почало розширюватись... Коли побачили, що це не один і не два випадки, вже необхідно було слідчим дати оцінку діяльності керівника підрозділу. Це також потребувало додаткового збору доказів», – наголосив заступник директора ДБР.

Нагадаємо, у місті Кагарлик Київської області 25 травня внутрішня безпека Нацполіції затримала двох поліцейських місцевого відділення за підозрою у зґвалтуванні 25-річної дівчини.

У Державному бюро розслідувань розпочали розслідування та оголосили підозру 29-річному оперативнику Сергію Сулимі та 35-річному начальнику сектору кримінальної поліції відділення Миколі Кузіву.

26 травня обом поліцейським обрали запобіжний захід на два місяці у вигляді тримання під вартою без права внесення застави.

22 червня Апеляційний суд м. Києва розглянув апеляційні скарги адвокатів підозрюваних щодо зміни останнім запобіжного заходу і ухвалив рішення залишити колишніх копів під вартою.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Петро Показати IP 22 Жовтня 2020 11:01
Переможна "рехформа" МВС Попрошенка? Сабаков і надалі всіх влаштовує? (адже риба гниє з голови..)
ЗЕК Показати IP 22 Жовтня 2020 11:43
На общу зону їх там зрозуміють всі прелісті с*ксу
Анонім Показати IP 22 Жовтня 2020 13:29
Ця вся правоохоронна система прогнила насквозь, кругом таке робиться, а на зонах як людей катують. Да є нечисть яка це заслуговує як ці у**ди, але 80% люди які уступилися
Voyager Показати IP 22 Жовтня 2020 19:05
Хотілось би вірити, що справа буде доведена до логічного завершення... Бо як часом і часто буває в Україні : винна жертва, бо "спровокувала", не мала грошей на відкуп (або в кривдника їх було більше ), бо кривдник належить до "касти" недоторканих... І ТАК БУДЕ ДОТИ,ПОКИ КОЖЕН З НАС НЕ ЗАБУДЕ ПРИСЛІВ'Я "МОЯ ХАТА СКРАЮ" І НЕ ПАМ'ЯТАТИМЕ, ЩО "РАЗОМ ЛЕГШЕ БАТЬКА БИТИ"(ПОЛАМАТИ СИСТЕМУ)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus