USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Сергій Скрипаль з донькою змінили імена й виїхали з Великої Британії, – ЗМІ

7 Червня 2020 17:26
Колишній розвідник Сергій Скрипаль і його донька Юлія, яких отруїли у березні 2018 року в британському Солсбері, покинули Велику Британію.

Про це інформує The Sunday Times (потрібна підписка) з посиланням на джерело в британському уряді, передає Громадське з посиланням на BBC.

За словами співрозмовника видання, Скрипалі переїхали до Нової Зеландії, де тепер живуть під іншими іменами.

До переїзду, уточнило джерело, Скрипалі понад рік жили в таємному місці, яке їм забезпечила британська розвідка.

Нагадаємо, у березні 2018 року 66-річний громадянин Росії, колишній розвідник Сергій Скрипаль потрапив до лікарні з важким отруєнням. Після отруєння Британія видворила російських дипломатів. МЗС Росії заявило про вислання 23 британських дипломатів «у відповідь на дії Британії».

5 вересня 2018 року британські прокурори назвали причетними до отруєння колишнього співробітника російських спецслужб Сергія Скрипаля та його дочки Юлії двох росіян – Олександра Петрова і Руслана Боширова. Британія запевняє – це офіцери розвідки. Президент Росії Володимир Путін заявив, що це цивільні громадяни й у їхній біографії «немає нічого кримінального».

Російський телеканал Russia Today опублікував інтерв’ю з Петровим і Бошировим, де вони заявили, що відвідували Солсбері як туристи.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Пробірка Показати IP 7 Червня 2020 18:34
Але ми вам їх не покажемо?
Павлик Морозов Показати IP 7 Червня 2020 21:43
Як Скрипалі могли змінили імена та призвища, вони ж повинні бути на тому світі. А може все це брехня з отруєнням, може Віце-адміралом сером Аланом Річардсоном, все це хитро продумана спецоперація МІ-5, МІ-6 при взаємодії з ЦРУ задля того, щоб показати хто на цьому світі головний Велика Британія, США чи РФ.
Яцирк кінчився..клоу Показати IP 8 Червня 2020 07:00
цирк кінчився..клоуни поїхали

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus