USD 39.55 39.85
  • USD 39.55 39.85
  • EUR 39.70 39.90
  • PLN 9.75 9.90

Поліція Німеччини почала розслідування, як охоронець готелю зламав щелепу українському військовому

14 Березня 2023 12:27
Поліція Франкфурта розпочала розслідування за фактом нанесення тілесних ушкоджень громадянину України. Охоронців готелю відсторонили від роботи на час розслідування.

Про це повідомив генеральний консул України у Франкфурті Вадим Костюк.

За його словами, в ніч на 11 березня 2023 року у Франкфурті-на-Майні 52-річному громадянину України Ігорю У. після відвідання ним бару одного з місцевих готелів було завдано пошкоджень верхньої щелепи. Факт побиття був задокументований правоохоронними органами, українцю була запропонована перша медична допомога.

«Наразі Ігор У. перебуває під наглядом лікарів та готується до проведення цього тижня хірургічної операції. Стан стабільний. Генеральним консульством надано сприяння з перекладом у лікарні та інформацію щодо адвокатської допомоги.

Поліція Франкфурта розпочала розслідування за фактом нанесення тілесних ушкоджень громадянину України», – поінформував консул.

Також Костюк повідомив, що поліція Франкфурта-на-Майні отримала від готелю як речові докази відеоплівки з камер спостереження та долучила їх до справи. На період розслідування справи охоронці готелю відсторонені.

Як повідомляли, в німецькому місті Франкфурт-на-Майні в готелі охоронець побив українського військовослужбовця. Український військовий зайшов у готельний бар у формі ЗСУ. Персонал та охоронець готелю зробили йому зауваження щодо невідповідності зовнішнього виду та одягу. В певний момент охоронець спробував вивести бійця ЗСУ, однак між ними виникла сутичка.

Генеральний консул України Вадим Костюк повідомив, що українського військового було госпіталізовано до шпиталю із поламаною щелепою та струсом мозку.

Також, за словами Костюка, згідно з німецькими законами для носіння військової форми поза службою необхідно отримати спеціальний дозвіл. При цьому для іноземців її носіння дозволяється під час спільних навчань, проходження стажувань та в інших випадках, передбачених окремою двосторонньою угодою. Україна таку угоду не укладала.

Тим часом українці обвалили рейтинг німецького готелю, у якому охоронець жорстоко побив бійця ЗСУ.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus