USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У 14-й ОМБр проводять службове розслідування за фактом побиття військового

22 Квітня 2023 11:53
У 14-й окремій механізованій бригаді імені князя Романа Великого прокоментували інцидент, під час якого офіцер побив підлеглого.

«У той час, коли 14-та окрема механізована бригада імені князя Романа Великого захищає Україну на фронті, окремий представник військової частини дозволяє собі ганебні, обурливі і жорстокі вчинки стосовно іншого військовослужбовця та інші протиправні дії, які абсолютно не в’яжуться з військовою службою і званням військовослужбовця ЗСУ.

Читати ще: «Почав говорити, але ходити не може», – дружина побитого у Володимирі військового

Правоохоронні органи проводять розслідування щодо з’ясування всіх обставин побиття військовослужбовця та інших протиправних дій, які інкримінують підозрюваному. Також службове розслідування проводять і у військовій частині.

Читати ще: Офіцера, який у Володимирі побив військового, судять за смертельну ДТП

У разі доведення провини підозрюваного до нього буде застосовано відповідні правові рішення. Адже принципова позиція командування військової частини – людині, яка вчиняє злочини, не місце в 14-й окремій механізованій бригаді імені князя Романа Великого і в Збройних силах України взагалі», – йдеться у дописі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 22 Квітня 2023 14:01
До того, коли його взяли в армію, і під час не бачили шо воно дурне

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus