USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Поліція оточила офіс у Києві, де можуть переховуватися учасники сутичок під ГПУ

17 Вересня 2018 18:35
Поліцейські оточили будівлю в Києві, де можуть перебувати учасники сьогоднішніх сутичок під Генеральною прокуратурою, однак про штурм мова не йде.

Про це пише НВ.

Лідер націоналістичного руху С14 Євген Карась напередодні повідомив, що поліція "штурмує офіс ветеранів ОУН і Айдару" на Предславинській, 12, в якому забарикадувалися учасники протесту під ГПУ.


У поліції заявили, що ця інформація не відповідає дійсності. "На цей час під будівлею дійсно присутні працівники поліції, оскільки мають інформацію про те, що в приміщенні перебувають активні учасники подій біля Генеральної прокуратури України", - йдеться в заяві.


За словами поліцейських, вони очікують дозволу власника на проведення огляду та інших слідчих дій.

Нагадаємо, що 17 вересня у Києві під будівлею Генпрокуратури сталися сутички між активістами і силовиками. Учасники акції протестували проти рішення про екстрадицію в Росію уродженця Інгушетії Тимура Тумгоєва, який хотів воювати на Донбасі проти окупаційних сил РФ.

У результаті подій під ГПУ постраждали семеро поліцейських.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Реаліст Показати IP 17 Вересня 2018 21:01
Запитання: А *ветеранам* оун все дозволено брати нахрапом і закон писаний не для них, а для нас? Чи як?
Таки Да до Реаліст Показати IP 18 Вересня 2018 00:14
якшо прокурорським плювати на закон,то чому інші мусять його дотримуватися?
южанка Показати IP 18 Вересня 2018 09:49
Не "який хотів воювати на Донбасі проти окупаційних сил РФ", а котрий воював, захищав Україну. Але ГПУ своїми діями хочуть залякати тих, хто дійсно рятує країну.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus