USD 39.45 39.75
  • USD 39.45 39.75
  • EUR 39.60 39.85
  • PLN 9.72 9.85

Поліція перевірить інформацію про VIP-вечірку волинських бізнесменів під час карантину

7 Квітня 2020 15:42
Вечірку з нагоди дня народження за участю близько пів сотні гостей на Волині організували брати-бізнесмени. Як повідомляють журналісти видання БУГ, під час VIP-святкування, яке розтягнулось до ранку, коронавірусом могли заразитись рідні першої хворої на COVID-19 у Володимирі Волинському. Інформаційному агентству Волинські Новини прокоментували у поліції, що проведуть перевірку щодо фактів, опублікованих в ЗМІ.

Як повідомляє видання БУГ, Близько 50 людей відвідало гучну вечірку з продовженням майже до ранку, яку організували у свій день народження бізнесмени з Володимира-Волинського Микола та Сергій Юнаки. І все б нічого – нехай розважаються на здоров’я... Проте відбулося це 3 квітня, коли в Україні через спалахи захворювання на коронавірус, був введений карантин і діяли жорсткі обмеження.

Вечірка спочатку відбувалася «на фірмі» Миколи Юнака на околиці Володимира-Волинського. На неї запросили близько 50 гостей: були присутні бізнесмени з Володимира-Волинського, Нововолинська, Луцька. Серед них також депутати Волинської обласної ради, представники влади місцевих ОТГ.

Застілля було гучним і масовим, затягнулося аж до ранку, адже деякі гості з іменинниками продовжили гуляння на приватній території у селі Кладнів.

У той час, коли в країні діє карантин, а громадян закликають залишатися вдома, бізнесмени, а в минулому один з братів – Микола Юнак, який боровся за крісло мера Володимира-Волинського та мандат депутата Верховної Ради України, вирішили зігнати людей з усіх-усюд на «тусовку». Таким чином наплювали на карантинні обмеження, у яких на той час йшлося: забороняється скупчення більше, аніж 10 людей в одному приміщенні.

Коли володимирчани без потреби оселі не покидали та обмежили кількість контактів, бізнесмени вирішили зібрати застілля, наразивши гостей на небезпеку.

За чутками, рідні першої хворої на коронавірус, яку виявили у Володимирі-Волинському, були серед гостей на цьому святкуванні. Тому всі присутні на вечірці – у зоні ризику.

«Як обернеться для учасників свята, а згодом – для міста та області, така недалекоглядність і халатність? Бізнесмени мають право на подібне наплювательське відношення до законів, які виконують інші громадяни? Чи отримають вони покарання за порушення правил карантину?» – задаються питанням журналісти БУГу.

У коментарі ІА Волинські Новини в поліції повідомили, що з цього приводу до правоохоронних органів ніяких офіційних звернень чи заяв не надходило. Проте, за фактом виявлення відповідної публікації в ЗМІ поліція внесе відомості до журналу єдиного обліку заяв та повідомлень громадян про кримінальні правопорушення та інші події.

«Правоохоронцями буде здійснено перевірку за цим фактом. Якщо в діях цих осіб будуть встановлені ознаки адміністративного правопорушення, на них будуть складені адміністративні протоколи за фактом порушення правил карантину», – повідомили в секторі комунікації ГУНП.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 15
Лучанин Показати IP 7 Квітня 2020 16:29
Бенкет під час біди, тва***и
Ковель до Лучанин Показати IP 8 Квітня 2020 09:17
Біда в нас почалась рік назад, на виборах.
Юнаки Показати IP 7 Квітня 2020 16:48
Я з братом що хочу те і роблю! Плювати Я хотів на ваш карантин,на Украіну і людей !! Да зравствуе мое бабло,яке побєждае зло!!!!)))
Іван Показати IP 7 Квітня 2020 16:49
Наламали дров юнаки. Юнаки - це яскравий приклад того, який моральний і інтелектуальний рівень багатьох представників українського бізнесу. Від"ємний. Нижче плінтуса.
Анонім Показати IP 7 Квітня 2020 17:01
Ну не знаю, вони ж не силою волокли людей на святкування. Запросили - хто хотів той прийшов - хто не хотів - не прийшов. І стосовно родичів захворілої - не факт, оскільки святкували 3 квітня, , а інкубаційний період два тижні, а ще треба п"ять днів на те щоб в організмі виробилися антитіла на які реагує тест, то та жінка точно заразилась не із-за дня народження
Анонімному "спЄцу" до Анонім Показати IP 8 Квітня 2020 08:30
Які "антитіла"? Антитіло порушує карантинний стан і має бути покаране. А інкубаційний період триває до 27 діб і більше. Наявність вірусу може показати тільки прл-тест, а не фейковий "експрес". Лікування вірусу НЕ існує, як і "антитіл" від нього. (наочно - "антитіла" святкують днюху, виявляється ще є в облраді теж. Обирай те знов "антитіла" і буде вам щастя (на цвинтарі))
янеробот Показати IP 7 Квітня 2020 17:04
чобіт їм на голову
олежик Показати IP 7 Квітня 2020 17:44
кого що хвилює, якщо це приватна вечірка
Люся Показати IP 7 Квітня 2020 17:51
Ай да "молодці брати-бізнесмени".... Штрафанути на повну катушку не тільки братів але і всіх присутніх гостей за порушення умов карантину і буде чимала копійка до бюджету
юна до Люся Показати IP 7 Квітня 2020 18:18
Якщо щось то простих людей відразу штрафують, а тут розбиратись будуть... :))) Зрозуміло чим це закінчиться, хоча вже є доказ порушення умов карантину де зібрали таку кількість людей! Ну подивимось на справедливість наших органів...
Кіт до юна Показати IP 8 Квітня 2020 09:19
Ви самі вибрали цю владу.
моска львов Показати IP 7 Квітня 2020 17:55
Єто личное дело каждого коммуниста - идти не идти, праздновать не праздновать ... Каждій баран висит за собственніе яйца ...
Прозоро Показати IP 7 Квітня 2020 19:00
Заказуха
Анонім до Прозоро Показати IP 8 Квітня 2020 08:34
Так, два брата-акробата днюху заказали.. (чи "у всьому винна мацква"?)
Sasha Показати IP 8 Квітня 2020 09:54
Нічого страшного.Вони з простими смертним не контактують:-).

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus