USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Поліція вилучила автомобіль волинського журналіста, - ЗМІ

9 Вересня 2016 18:41
Поліція вилучила автомобіль кореспондента волинської газети «Вільна думка» Миколи Силюка.

Про це повідомляє kowel.com.ua.

Згідно з повідомленням, напередодні у кабінеті ковельського міського голови Олега Кіндера незрозумілим чином зникла барсетка Миколи Силюка. Після зникнення барсетки, в якій були документи та ключі, ковельський журналіст почав їх поновлювати. Зазначимо, зникнення барсетки і вилучення автомобіля Миколи Силюка пов’язує ще один факт – розслідування дивного зникнення барсетки і вилучення авто здійснював, на подив журналіста, той самий поліцейський.

Отримавши новий паспорт громадянина України та ідентифікаційний код, Микола Силюк звернувся до Ковельського МРЕВ з проханням виготовити технічний паспорт на свій автомобіль марки «Fiat Scudo».

Ще під час придбання цієї машини номер її двигуна не проглядався, тому при офіційній реєстрації у 2007 році в документах було вказано, що двигун – «безномерний». Копії техпаспорту сьогодні в МРЕВ не виявилося, оскільки такі дані зберігається лише протягом 5 років.

Замість реєстрації з МРЕВ зателефонували у Ковельський відділ поліції. Яке ж було здивування Миколи Силюка, коли за вилученням машини приїхав поліцай, який приходив на його виклик з приводу зникнення у кабінеті Олега Кіндера барсетки. І коли Микола Володимирович просив цього поліцая перевірити пакет на наявність там барсетки, який виносила з кабінету мера начальниця одного з відділів, той зробив вигляд, що не чує журналіста.

Правоохоронці опечатали машину Миколи Силюка і поставили її на штрафмайданчик свого відділу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 12
філолог Показати IP 9 Вересня 2016 18:59
Цей сморід й газетою не можна назвати. Які журналісти, така й газетка. Я гадав, що вона давно здохла. Оце панасюк буде мати, що кидати на вентилятор. Що поліцейські не раді будуть. Зачепи цей нужник, то біди не оберешся.
Вася Показати IP 9 Вересня 2016 19:09
так провели переатестацію що один слідчий на всі виклики їздить
Бульба Показати IP 9 Вересня 2016 19:41
Кіндер вже почав переслідувати журналістів. Питання не в назві газети, а в її статусі опозиційної до Кіндера. Навіть при Януковичу такого тиску на журналістів не було.
хахаха Показати IP 9 Вересня 2016 20:42
силюк неіснуючий журналіст неіснуючої газети...отримав корочку і хизується нею. д*біла кусок...
Анатоль_ Показати IP 9 Вересня 2016 21:05
Хто скаже де таку "газету" можна купити чи переплатити????
Анонім Показати IP 9 Вересня 2016 22:54
брєд.....
555 Показати IP 10 Вересня 2016 06:53
дурдом. Який журналіст Силюк? Капєц. Народ божеволіє.Аферіст і не більше.
Анонім Показати IP 10 Вересня 2016 09:36
Та в нас на Волині нема журналістів взагалі.Полішукі і полішкі задрипані
НОНА Показати IP 10 Вересня 2016 10:15
Новий анекдот, Микола Силюк журналіст. Два слова звязати не може, а хватає совісті називати себе журналістом - непорозуміння якесь.
Анонім Показати IP 10 Вересня 2016 10:19
а чи має значення хто і яка ця людина всі можете опинитися на місці Силюка - злочинність виросла і хотілося б почути тоді ваші коментарі коли ви стали потерпілим і у вас ось арештували. Ось тоді будете коментувати професійність слідчих коли ее й вас зроблять злочиннцем.... і дрказуй о ти не дурень
кіндер другий януков Показати IP 11 Вересня 2016 20:07
Мер рулить як яник А мусара як лягали під тих хто у руля так і лягають
Житель Показати IP 16 Вересня 2016 10:13
З такою реформою поліції скоро взагалі один поліцейский на Ковель останеться, бо за 5 тисяч ніхто сутками собачу роботу робити не буде.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus