USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Поліція затримала грабіжників, які організували на Волині хитрі схеми

11 Квітня 2016 18:45
Співробітники карного розшуку Головного управління Національної поліції у Волинській області спільно з патрульною поліцією на території сусідньої Рівненської області затримали трьох громадян Грузії, яких обґрунтовано підозрюють у скоєнні грабежу в місті Луцьк. Щодо одного із підозрюваних обрано міру запобіжного заходу - арешт. Про це інформує прес-служба волинської поліції.

Поліція з’ясувала, що зловмисники розробили схему за якою обкрадали волинян. Вони пробивали колесо в автомобілі, й поки водій займався його заміною, викрадали із салону речі, зокрема, гроші та документи.
У такий спосіб посеред дня на проспекті Волі в Луцьку один з підозрюваних викрав із салону припаркованого автомобіля сумку з 15 тисяч гривень. Власник помітив зловмисника й одразу ж заявив у поліцію.
Злочинці намагалися на автомобілі «Opel Vectra» втекти від правоохоронців. Грабіжників наздогнали й затримали в сусідній Рівненській області.

Усі троє затриманих – громадяни Грузії.
«За фактом пограбування розпочато кримінальне провадження за частиною 2 статті 186 Кримінального кодексу України. Одному підозрюваному обрано міру запобіжного заходу - арешт. Зараз оперативники перевіряють причетність зловмисників до скоєння інших злочинів», – повідомив Олег Кічук, керівник Луцького відділу поліції.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Анонім Показати IP 11 Квітня 2016 19:06
То не грабіжники, то реформатори поліції.
Анонім Показати IP 11 Квітня 2016 20:16
Понаїхало всяких чорно**пих...
НЕЛУЧАНИН Показати IP 11 Квітня 2016 22:25
донедавна таким "бізнесом" займались мєнти. бомбили дальнобойщиків

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus