USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У Луцьку в підвалі виготовляли побутову хімію відомого бренду

30 Квітня 2016 10:57
Фальсифікат, а саме, миючі засоби та шампуні, виготовляли в Луцьку, а розповсюджували аж у п’ятьох областях через інтернет.

Бізнес мав усі шанси процвітати, якби не скарги покупців обурених якістю придбаного товару.

Рівненська поліція викрила підпільне незаконне виробництво побутової хімії “Ariel“, “Tide“, “Head&Shoulders“, “Fairy” та “Vanish” у Луцьку.

Про це повідомляє прес-служба Головного управління Національної поліції у Рівненській області.

На сумнівну якість порошків та шампунів поскаржилися рівнянини, які купували продукцію в інтернеті, зокрема і через соцмережі. За фактом порушили кримінальну справу (частина 3 статті 229 ККУ).

До розслідування поліцейські долучили і представників компанії “Procter & Gamble“, які були обурені появою на ринку величезних партій контрафактної продукції. Адже зловмисники збували підроблений товар на території Рівненської, Волинської, Київської, Одеської та Дніпропетровської областей.
Під час обшуку правоохоронці вилучили близько 40 тонн підроблених товарів, інгредієнтів для їх виробництва, порожню тару для пакування, механічні пристрої для виготовлення та фасування, поліграфію, комп’ютерну техніку, на якій проводився облік товарів, банківські картки, призначені для проведення розрахунків за продукцію, первинну бухгалтерську документацію та чорнові записи. Загальна вартість вилученої продукції становить понад мільйон гривень.

Двом волинянам, які організували незаконний бізнес, загрожує відповідальність у вигляді штрафу від десяти тисяч до п’ятнадцяти тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян. Крім того, за незаконне використання торгового знаку “Procter & Gamble“, компанія вимагатиме виплатити їй понад мільйон гривень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 12
User Показати IP 30 Квітня 2016 12:29
Пляшка оригінального рідкого гелю для прання Ariel або Tide в Німеччині в супермаркеті коштує 18-19 Євро, а в нас на базарі - 100-120 грн. І питаєш в продавця: оригінальний? А той: "звичайно оригінал, сам таким користуюся, в мене половина луцьких крутих магазинів його беруть на продаж, справжня німецька якість". А в реалі там в кращому випадку сода, а в гіршому і взагалі якась невідома науці бодяга. І ніхто цих бариг не контролює, всім пофігу. Пересічні раді, що купили "справжній" німецький пральний засіб за недорого, баригі раді заробити, "криша" теж получає відкат, як і влада, яка закриває на це очі. В результаті всі задоволені. Бізнес по-українськи.
дідо Показати IP 30 Квітня 2016 12:35
Ще потрібно наказати друкарню, яка напечатала фальшиві етікетки.
лучанин Показати IP 30 Квітня 2016 12:57
Теж брав це фуфло у них.. реально лайно.. Добре що їх поставили р*ком.. Може проктер ще хоч рахунок за моральні збитки в пару мільйонів виставить.. щоб іншим не хотілось бадяжити..
Барига з базара Показати IP 30 Квітня 2016 13:07
Хто винен людям шо вони такі барани? Вони самі! Вірять тому шо їм нав'язують змі , їдять те шо їм нав'язує реклама, купують те що тупить Барига і так далі. Треба розбиратися у всьому, спостерігати, аналізувати і все буде ок. А Персіл оригінал з Німеччини і АРІЕЛЬ вже не возять, його ціна , якщо і є , то захмарна. Купуйте оригінальну продукцію і не тупіть
Іван Показати IP 30 Квітня 2016 16:33
Таких підпільних невеликих виробників контрафактної продукції ще повно в Луцьку.
Іван Показати IP 30 Квітня 2016 16:47
Таких виробників ще багато в Луцьку,сам бачив.
Інтернет Показати IP 30 Квітня 2016 19:06
+380 (50) 668 90 17 Віктор 0 (95) 880 47 34 Вікторія торгують цим га* ном аж гай шумить.
покупець Показати IP 30 Квітня 2016 21:43
Мабуть , кришування стало надто дороге, якщо контору накрили.
Лучанин Показати IP 30 Квітня 2016 22:39
А скільки фальсифікату ліків? Чи це вже окрема тема?
держслужбовець Показати IP 2 Травня 2016 10:52
Мараторій на малий бізнес не чіпайте тих хто на...бує остальних
Наталя Показати IP 4 Травня 2016 19:29
Я уявляю що туди мішали і як це впливає на здоров'я людей...діток ! Треба 100% користуватись товарами від перевірених виробників !! Як добре що на такому і економлю...і безпечно... Бо таке, то капець...
Петро Показати IP 5 Травня 2017 09:55
Є перевірені сайти. Сайт сайту - різниця. А ти знаєш як перевірити? Отож ж бо й воно. 11 років користуюся сайтом закордонного виробника без нарікань. Головне - щей екологічно чистий продукт. Це теж перевірив особисто. Якість підтверджена поверненням грошей.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus