USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.15 39.40
  • PLN 9.71 9.93

У Луцьку поліція зловила водія, який понівечив дорожній знак та втік

4 Січня 2018 22:42
Патрульні знайшли і притягнули до відповідальності водія, який пошкодив дорожнє майно у Луцьку.

У четвер, 4 січня, близько 12:00, патрульні отримали інформацію про пошкодження дорожнього знака і бруківки на кільці між вулицями Шевченка і Набережною, - повідомляє прес-служба патрульної поліції Волинської області.

При обстеженні території полісмени виявили відірваний номерний знак та уламки транспортного засобу. Поруч ходив невідомий чоловік, який повідомив, що знає, де проживає водій.

На вулицю Шота Руставелі правоохоронці виявили 36-річного чоловіка, який розповів, що це він збив знак близько 3 години ночі та поїхав після цього додому. Зранку 4 січня, він нібито вживав алкоголь разом зі своїм родичем, якого виявили патрульні на місці події.

Патрульні не повірили цій розповіді, адже станом на ранок 4 січня знак був ще цілий.

Водія перевірили на драгері. Пристрій показав 1,36 проміле (при нормі у 0,20 проміле).

На водія оформили 4 протоколи: за вчинення ДТП, залишення місця ДТП, пошкодження дорожніх споруд та вживання алкоголю після вчинення ДТП.

Водія очікує суд.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Луцький Показати IP 4 Січня 2018 23:08
Видно як поліція слідкує за порядком,я їхав о 8 ранку вже все було зруйноване.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus