USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

«Політична деградація волинської «Солідарності», - політолог про передвиборчу кампанію БПП

10 Жовтня 2017 21:51
Вибори у 19 окружних територіальних громадах на Волині відбудуться наприкінці жовтня, а про тиск на потенційних кандидатів зі сторони представників провладної політсили БПП "Солідарність" стає відомо уже зараз.

Про це політолог, депутат Волинської облради Володимир Кучер написав на своїй сторінці у Facebook.

«Зрозуміло, що зараз, коли має початися опалювальний період у Луцьку, одна олігархічна група, якій я не хочу робити додаткову рекламу, і партія бананово-панамських патріотів, яким далекі проблеми волинян, намагаються систематично розхитувати ситуацію в місті та області. Прочитавши напередодні «заводську» новину про вибори в ОТГ просто не зміг стриматися, щоб не сказати своє «фе» одам місцевих холуїв у їх прагненні прогнутися перед Адміністрацією Президента», - пише Кучер.

Нагадаємо, на Волині створено 20 громад. За кілька тижнів цей перелік доповнять ще 19 ОТГ. 19 територіальних виборчих комісій у період з 28 вересня по 5 жовтня зареєстрували 2 084 кандидати у депутати до відповідних рад та 68 кандидатів на посади голів ОТГ.

«Підлизати гаранту – можливо єдиний шанс для совкового директора заводу втриматися в кріслі губернатора, яке під ним вже давно хитається. Саме тому, «молода гоп стоп команда» маючи повний карт-бланш в області у вигляді грошей олігархічної групи, впливу на беззахисних бюджетників і лісників, чинить шалений тиск на потенційних кандидатів у ОТГ. Про яке «жити по-новому», відкритість і чесну конкуренцію може йти мова, коли усі «центрові терки» і рішення приймаються колишнім керівником автозаводу «Богдан».

Жодна думаюча людина, а тим більше лідери громадської думки, розуміючи складність ситуації, навідріз відмовилися балотуватися від порохоботів. Що говорити, якщо навіть мій колега по облраді, голова однієї з РДА, якого призначав сам однотуровий вирішив «спригнути» і пішов на вибори голови ОТГ самовисуванцем», - стверджує Володимир Кучер.

З його слів, це не завадило заявити про підтримку БПП самовисуванців, а місцями і представників інших партій, щоб показати свою «роботу».

«Де і куди подівся «кріатіф мєсних партократів і породистих комуняк», де в них та остання капля здорового глузду? Навіть за Радянського Союзу партія підтримувала своїх членів, а теперішні невігласи – тих кому воно зовсім не потрібно. Просто щоб підтримати статистику Вові (голова облдержадміністрації[ file=97]Володимир Гунчик, - ред.) для Петра (Петро Порошенко, - ред.)?

Може там десь у Києві почитають про роботу мєсних вождів і нарешті зрозуміють скільки часу їх водять за носа з рейтингами і підтримкою населення, яке від хорошого життя навіть не стає на «біржу», а просто їде гнути спину до пана. Таку виборчу кампанію інакше, як повною політичною деградацією волинської «Солідарністі» не назвеш», - підсумовує депутат.

Шарж Волинської газети.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Зоя Показати IP 10 Жовтня 2017 22:17
Быстрей бы сгнили, як роса на сонці!
Гунчик Показати IP 10 Жовтня 2017 22:28
Це кусок радянського дер*ма
Патріот Показати IP 10 Жовтня 2017 23:40
Гунчик - це аморальна людина з його підстилкою ... Ганьба !!!
Каха Показати IP 11 Жовтня 2017 00:00
Скоріше за все Гунчик піде на вибори луцького міського голови, за прикладом Романюка.
чиновник Показати IP 11 Жовтня 2017 07:57
З таким керманичем області це не дивно! Цей... людей ні за що має, а підлеглі просто терплять його неповагу і знущання, щоб з теплого місця не злитіти, що тут ще казати - терпіли!!!
777 Показати IP 11 Жовтня 2017 10:30
Це той Кучер з радикальноі чи інший ?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus