USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Політичні репресії та «джинса» повертаються, - нардеп Володимир Ар’єв

30 Травня 2008 21:17

Як повідомляє 30 травня репортер «Волинських новин», народний депутат від блоку НУНС Володимир Ар’єв під час прямого ефіру на телекомпанії «Аверс» у Луцьку висловив думку, що повертаються політичні репресії.
На думку пана Ар’єва, про повернення репресій свідчать спроби порушити кримінальні справи, коли їх потрібно порушувати з точки зору політичної доцільності. «Кримінальна справа, яка була наслідком бійки між Луценком і Черновецьким, була порушена саме після закінчення виборів, хоча в основному матеріали були готові. Це – перше питання, яке наводить на роздуми. Друге: чому банальну бійку між двома чоловіками кваліфікували як посадовий злочин? Що це, Луценко як посадовець його бив? Чи просто як людина, яку довели до такого стану брехнею, дала ляпаса кривднику? І вів себе не як більшість наших політиків, яких можна назвати размазньою, а зробив просто по-чоловічому. Але кваліфікувалось політично, я переконаний в тому, що кваліфікували політично», - зазначив нардеп.
Він додав: «Так само і друга справа щодо літаків. Раніше, коли уряд Януковича і намагався Борис Колесніков із ПР, він робивусе, щоб помститися Луценку, і копати все, що тільки можна накопати. І тоді цію справу не накопали, хоч вона тягнеться ще до першої каденції міністра внутрішніх справ Луценка».
«А політичне замовлення і використання кримінальних справ у певний момент і є ознакою репресій. Тобто не через те, що захотіли дізнатися правду і встановити справедливість, як має бути у правоохоронною структури, а саме в потрібний політичний момент. Оце я й називаю репресіями», - пояснив Володимир Ар’єв.
Водночас, відповідаючи на запитання власкора ЗІКу, Володимир Ар’єв визнав існування «джинси» під час виборів мера Києва: «Дійсно, багато ЗМІ не хочуть втручатися в політичну боротьбу, особливо на центральному рівні, або дійсно готові брати гроші. Саме «джинса» зараз є набагато більшою проблемою на загальноукраїнських медіа, ніж раніше - «темники». Тому що продається і купується дійсно дуже багато чого, але вихід є, якщо журналісти знову об’єднаються, як об’єдналися у 2004 році».
Довідково:
Володимир Ар’єв – представник «Народної самооборони».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus