USD 39.62 39.90
  • USD 39.62 39.90
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.94

У Луцьку окремий корпус пологового перепрофілюють під тимчасовий госпіталь хворих на COVID-19, – МОЗ

2 Листопада 2020 19:59
МОЗ погодило перепрофілювання пологового будинку Луцька під тимчасовий госпіталь хворих на COVID-19.

Про це повідомляє пресслужба Волинської ОДА.

Відповідно до розпорядження керівника робіт з ліквідації наслідків медико-біологічної надзвичайної ситуації природного характеру державного рівня, пов’язаної з поширенням коронавірусної хвороби міністра охорони здоров’я України Максима Степанова від 31 жовтня №128, Луцька міська клінічна лікарня (акушерський корпус Луцького пологового будинку) внесена до переліку медзакладів, що надають допомогу хворим на COVID-19.

Таким чином, МОЗ погодило перепрофілювання закладу під тимчасовий госпіталь хворих на COVID-19.

Переобладнання окремого корпусу Луцького клінічного пологового будинку у тимчасовий інфекційний госпіталь – наразі найшвидше та найбільш ефективно. В корпусі буде окремий вхід та окрема вентиляція, що унеможливить контакт з хворими на COVID-19 та перенесення інфекції.

Читати також: На фінішній прямій: тимчасовий інфекційний госпіталь у Луцькому пологовому майже готовий до роботи

Позаяк, ситуація в Україні із рівнем захворюваності на коронавірусну хворобу щодня погіршується, місцевій владі у всіх регіонах необхідно докласти максимум зусиль задля збільшення додаткових ліжко-місць з підключенням до кисневих точок.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus