USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.15 39.45
  • PLN 9.71 9.93

МОЗ не дає працювати новому луцькому госпіталю для хворих на COVID-19, – Ігор Палиця

30 Жовтня 2020 09:52
Незважаючи на те, що у Луцьку вже закінчили облаштування госпіталю на базі клінічного пологового будинку, МОЗ не хоче давати дозвіл, аби визначити його опорним для лікування COVID. І це при тому, що в інших лікарнях місць лишилося лише на два дні.

Про це повідомив нардеп від Луцька, лідер партії «ЗА Майбутнє» Ігор Палиця у фейсбуці.

Як наголошує Ігор Палиця, новий госпіталь розрахований на 250 ліжок. Тут є кисневі точки, апарати штучної вентиляції легень, потужний рентген-апарат – все, що необхідно для порятунку пацієнтів.

Читати ще: Заради порятунку життя лучан депутати підтримали створення тимчасового інфекційного госпіталю

«Але жодного хворого наразі сюди не можуть прийняти. Бо МОЗ не хоче давати дозвіл на те, щоб визначити цей госпіталь опорним для лікування COVID. А значить, немає «ковідних пакетів» і не буде доплат лікарям. Запит у міністерстві лежить уже 10 днів! Жодні дзвінки і звернення не допомагають!

Тим часом, у інших лікарнях місць лишилося ще на два дні, а потім буде катастрофа. Я переконаний, що така діяльність посадовців – це геноцид українського народу, і за це має бути кримінальна відповідальність!» – наголошує Ігор Палиця.

Читати ще: Інфекційний госпіталь на базі Луцького пологового будинку: як рятуватимуть волинян

Зауважимо, кількість хворих на коронавірус на Волині, зокрема й у Луцьку, щодня зростає. Тож, аби бути готовими до посилення другої хвилі пандемії, у Луцькому пологовому будинку в стислі терміни розгорнули тимчасовий госпіталь для хворих на COVID-19.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Люся Показати IP 30 Жовтня 2020 10:08
А може це Токарчук попросив МОЗ не давати дозвіл......
Павлик Морозов Показати IP 30 Жовтня 2020 13:57
Видно хороші "підв'язки" в товаристві Токарчуків є у МОЗ України, що навіть треба просити Київ, щоб відкрили дозвіл. Що робить українська корупція з людьми. Однозначно, коли екс головний лікар Луцького пологового будинку Токарчук робив та брав відкати, хабарі то "мзду" переправляв до своїх покровителів до МОЗ у Київ.
Тато Васі Показати IP 30 Жовтня 2020 19:27
Павлік Морозов а ти мудило не знаєш -не треба фуфло гнати.
Зірка Василь Показати IP 30 Жовтня 2020 21:06
Який там Токарчук.Він піджав хвоста і втік в Камінькашмарськ буквально одразу як все закрутилося.
Люба Показати IP 31 Жовтня 2020 12:44
Це якийсь жах,що вся Область має страждати через пьянюгу хабарника,самогонний апарат йому в руки і нехай бориться з зеленим змієм в Камінькашмарську!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus