USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Полонені РФ українські моряки повертаються до України

30 Серпня 2019 08:14
ЗМІ повідомили, що 24 військовополонені Російською Федерацією українські моряки нібито уже повернулися в Україну.

За інформацією «Крим.Реалії», родичів поставили до відома, що «моряки вже в Україні», проте не уточнили, де саме.

«Ми отримали таку інформацію і терміново виїхали до Києва», – розповів співрозмовник, зазначивши при цьому, що «зустріч в аеропорту не планується».

Раніше низка журналістів та політиків повідомляли, що обмін полоненими між Україною і Росією вже розпочався, а бранці Кремля вилетіли з Росії до України. Відомо, що у списках на обмін є 24 військовополонені українські моряки, Олег Сенцов, Микола Карпюк, Павло Гриб і Володимир Балух.

Наразі невідомо, чи літак з бранцями Кремля приземлився в аеропорту «Київ» (Жуляни). В аеропорту уже зібралися журналісти, але вони не виявили жодних ознак, що там очікується приліт українських полонених. Подейкують, що українські бранці ще не вилетіли з Москви, а сам виліт щонайшвидше відбудеться о 9 годині ранку.

Тим часом у пресслужбі Офісу Президента України повідомили, що процес взаємного звільнення утримуваних осіб триває. Інформація про його завершення не відповідає дійсності.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Ага Показати IP 30 Серпня 2019 10:19
Через Магадан.
Анонім Показати IP 30 Серпня 2019 10:45
Доречі це дуже підозріло все не віддав влади п тут віддають цікаво а що ра замін мають зробити?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus