USD 39.62 39.90
  • USD 39.62 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Процес обміну полоненими триває, – Офіс президента

30 Серпня 2019 08:59
Процес взаємного звільнення утримуваних осіб триває. Інформація про його завершення не відповідає дійсності.

Про це повідомили у пресслужбі Офісу на своїй сторінці у Facebook.

«Процес взаємного звільнення утримуваних осіб триває. Інформація про його завершення не відповідає дійсності. Вже не вперше ми бачимо інформаційний хаос, спричинений посиланням на непідтверджену інформацію та численні «джерела». Ми закликаємо розуміти наслідки дезінформації: це гра з емоціями суспільства», – йдеться у повідомленні.

Там також зазначили, що коли цей процес завершиться, Офіс президента одразу повідомить у своїх офіційних каналах.

Вночі проти 30 серпня низка російських Telegram-каналів повідомили про початок обміну. Також цю інформацію дотично підтвердив генпрокурор Руслан Рябошапка. Раніше про те, що обмін відбудеться саме 30 серпня, повідомляли ексдепутат російської Держдуми Ілля Пономарьов та чинний народний депутат України Ахтем Чийгоз.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus