USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Положинському знайшли заміну: «Тартак» показав нового вокаліста

19 Квітня 2020 20:45
Відомий український гурт «Тартак» після тривалої інтриги представив нового вокаліста. Ним став фронтмен хмельницького гурту «Чумацький Шлях» Сергій Строян.

Нагадаємо, 5 лютого засновник і фронтмен колективу Олександр Положинський заявив, що припиняє свою участь у «Тартаку» та «Був’є». Як відомо, «Тартак» був створений у Луцьку в 1996 році.

Читати ще: «Замість мене може прийти молодший і талановитіший»: Сашко Положинський про долю «Тартака»

«Представити нового вокаліста гурту ми планували 29 березня, на сольному концерті в Києві. На жаль, у зв'язку з запровадженням карантину концерт відмінився і ми почали думати, як влаштувати знайомство онлайн. Дотримуючись суворих правил самоізоляції, нам все ж вдалось відзняти це відео і нарешті відкрити інтригу. Дуже сподіваємось на підтримку. Готуємо для вас багато музичних сюрпризів. До зустрічі на концертах! Тартак. Далі буде...» – повідомили в гурті.
«Часто в житті стаються досить цікаві і непередбачувані речі. Ніколи б не міг подумати, що мені випаде честь стати вокалістом гурту, який надихав мене починати створювати щось своє, а десь навіть трохи запозичувати манеру. Ще зовсім нещодавно я був серед слухачів та шанувальників гурту Тартак, а тепер я біля мікрофона. Зараз у моїй пам'яті тони крутезних текстів, які написав і прожив Олександр Положинський, який для мене був та є авторитетом, тому я маю і відчуваю величезну відповідальність перед всіма шанувальниками, без перебільшення легендарного гурту Тартак», – написав Сергій Строян у Facebook.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Сашко Показати IP 19 Квітня 2020 21:59
Тобто гурт Тартак перейменовано у Чумацький шлях. Чи то пак, музиканти гурту Тартак працевлаштувались у гурт Чумацький шлях.
Я Показати IP 19 Квітня 2020 22:59
Це фіаско..

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus