USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

«Тартак» оприлюднив свіже карантинне відео з новим вокалістом

14 Травня 2020 21:37
Відомий український гурт «Тартак» 14 травня представив увазі шанувальників друге карантинне відео з новим вокалістом. Відомий хіт «Буча-Чака» з дебютного альбому «Демо Графічний Вибух» 2001 року отримав абсолютно нове звучання.

Нагадаємо, 5 лютого засновник і фронтмен колективу Олександр Положинський заявив, що припиняє свою участь у «Тартаку» та «Був’є». Як відомо, «Тартак» був створений у Луцьку в 1996 році.

Читати ще: «Замість мене може прийти молодший і талановитіший»: Сашко Положинський про долю «Тартака»

19 квітня після тривалої інтриги гурт розсекретив особу нового вокаліста. Ним став фронтмен хмельницького гурту «Чумацький Шлях» Сергій Строян.

Читати ще: Положинському знайшли заміну: «Тартак» показав нового вокаліста

«Класна група! Вже хочу до них на концерт! Кому там клавішника хотілося?» – прокоментував Олександр Положинський у Facebook.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus