USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Польща обмежить польоти біля кордонів з РФ та Білорусією

31 Серпня 2017 22:32
Польща на місяць обмежить польоти цивільних літаків у повітряному просторі біля кордонів з Росією та Білоруссю, повідомив представник збройних сил країни Пьотр Валатек.

"За поданням командувача оперативним командуванням запроваджено чотири зони обмеження польотів, що має відношення до дій збройних сил спільно з прикордонною службою. Обмеження мають створити умови для безпечного виконання польотів у цьому районі державною авіацією",- заявив він, передає Укрінформ.

За його словами, заборона на польоти поширюватиметься на невеликі спортивні та приватні літаки та не стосуватиметься пасажирських лайнерів чи рятувальної авіації.

Причини обмеження польотів він не повідомив, посилаючись на військову таємницю.

Район обмеження польотів - 30 км від кордону на північному сході і сході країни до висоти 2000 метрів. Заборона діятиме від 1 до 30 вересня.

Нагадаємо, що з 14 по 20 вересня на території Білорусі пройдуть спільні білорусько-російські військові маневри Захід-2017. Заплановано, що в навчаннях візьмуть участь до 13 тисяч військовослужбовців.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus