USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

Польща продовжила легальне перебування українцям

18 Квітня 2020 17:02
Польський уряд продовжив легальне перебування українцям, які знаходяться в країні за біометричними паспортами, термін дії яких закінчився з моменту оголошення Польщею стану епідемії.

Про це повідомила у прес-релізі компанія з міжнародного працевлаштування Gremi Personal.

В рамках програми порятунку польської економіки «Антикризовий щит», вступив в силу закон, який дозволяє іноземцям легально перебувати 30 днів в Польщі після закінчення епідемії без необхідності подавати заяви на тимчасове посвідчення на проживання.

«Закінчення терміну перебування за біометричними паспортами в рамках безвізового руху було однією з головних причин масового виїзду українців після запровадження стану епідемії. Трудові мігранти турбувалися, що їх депортують, якщо вони перевищать термін перебування в країні», – зазначив власник Gremi Personal Євген Кириченко.

За його словами, рішення польської влади заспокоїть українських трудових мігрантів та спонукатиме українців залишитися і шукати варіанти, як закріпитися в Польщі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
дідо Показати IP 18 Квітня 2020 17:13
ледацюги, які не хочуть дома працювати. тільки вимагають пільги та субсидії. Тих .хто працює закордоном і не платить податки в Україні потрібно позбавляти громадянства.
скептик до дідо Показати IP 18 Квітня 2020 23:50
у першу чергу - власників офшорних рахунків
Степан (Крымчанин) Показати IP 18 Квітня 2020 18:53
Полякам нужны рабы.
дідо до Степан (Крымчанин) Показати IP 18 Квітня 2020 19:14
раби животіють на Московії... сцарь Путлєр і його свита мають кріпаків.
Радовец Вася до Степан (Крымчанин) Показати IP 18 Квітня 2020 19:52
Прямо в яблучко! Рабів тримають і за людей не рахують. А тупі бідують туди, щоб ноги в них витирали. Треба гнати клоунів і наводити лад у своїй країні!
скептик до Степан (Крымчанин) Показати IP 18 Квітня 2020 23:49
еге ж. "раб" у Польщі заробляє 1000 євро. "вільний" в Україні за ту саму роботу 200 євро.
просто Степан Показати IP 19 Квітня 2020 00:38
Чужого навчайтесь та свого не чурайтесь. По поведінці заробітчан напрошується думка про відсутність генофонду українців серед данної категорії населення. Відповідно негативний висновок теж не вписується в картину ейфоричного напрямку їздоків за кордон заробити. Ситуацію частково підправить пандемія а суттєвого результату досягне час. По-Перше, пенсія буде диктувати умови, прийдеться вибирати Україна чи (для прикладу) лояльна для українців Польща. І які б не були солодкі чужі пироги противага "рідні стіни" буде бентежити вибір. По-Друге, більшість забугорних працючих направляють зароблені кошти додому, на Україну. По-Третє,"природний відсів" тільки покращить державу. Як гарно цвіте яблуня а осінню є різниця між квіточками та плодами, від пустоцвіту природа саме очищається. Все буде Добре!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus