USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 39.90
  • PLN 9.72 9.88

Польща закриває один із найбільших пропускних пунктів на кордоні з Білоруссю

9 Лютого 2023 20:43
Від п’ятниці, 10 лютого, Польща закриває прикордонний перехід із Білоруссю «Бобрівники – Берестовиця». Рішення ухвалили з метою безпеки.

Про це повідоми у Twitter голова польського МВС Маріуш Камінський.

«Через важливі інтереси державної безпеки я вирішив призупинити до подальшого повідомлення з 10 лютого цього року, починаючи з 12:00 рух на польсько-білоруському прикордонному переході в Бобровниках», – написав він.

Як відомо, ККПП «Бобровники» («Брестовиця» з боку Білорусі) – один з найбільших прикордонних переходів на польсько-білоруському кордоні.

Як повідомляли, Польща встановила вже понад 100 км електробар'єра на кордоні з Білоруссю.

Крім того, на початку листопада польська влада повідомила про початок будівництва тимчасового загородження на кордоні з Калінінградською областю Росії. Там буде три ряди колючого дроту 2,5 метра заввишки і 3 метри завширшки. На кордоні з РФ також передбачається встановити електронний бар’єр.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus