USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Польська система на Волинській митниці відновила свою роботу

15 Грудня 2015 10:22
Польща відремонтувала систему для прийому вантажівок з України. Про це у коментарі УНН повідомили у прес-службі Волинської митниці.

Так, 14 грудня о 23:30 на Волинській митниці відновила свою роботу польська система.

"Вчора приблизно о 23-30 відновили роботу польські колеги і ми віддали їм 277 вантажних автомобілів у напрямку виїзду з України, вони оформили 261. Тобто вже польські бази працюють", - повідомили у прес-службі.

Нагадаємо, 14 грудня у зв’язку технічними причинами, які виникли у польських колег, тривалість митного оформлення в зоні діяльності Волинської митниці ДФС збільшилася. Це сталося у зв’язку зі збоєм у роботі системи, що обслуговує вантажний транспорт на польській стороні. Утворилися черги з автівок.

За станом на 8:00 понеділка на українсько-польському кордоні у п'яти пунктах пропуску у Львівській та Волинській областях утворилися черги з 340 автомобілів, ще 70 - у черзі на кордоні зі Словаччиною.

Так, у міжнародному автомобільного пункті пропуску "Краковець - Корчова" в черзі стоїть 150 автомобілів, ще 70 - у ПП "Рава-Руська - Гребенне" на Львівщині.

Окрім того, у ПП "Угринів - Долгобичув" на Львівщині в черзі стоїть 30 автівок, у ПП "Шегині - Медика" - 10 автомобілів.

Ще 80 автівок очікують своєї черги у пункті пропуску "Устилуг - Зосін" на Волині.

На українсько-словацькому кордоні у ПП "Ужгород - Вишнє Нємецьке" в черзі - 70 автомобілів.

При цьому на інших 11 пунктах пропуску на західному кордоні автомобільних черг станом на 8:00 не зафіксовано.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus