USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Польське підприємство орендуватиме понад тисячу гектарів землі на Любомльщині

12 Лютого 2009 11:26
Голова Любомльської райдержадміністрації Василь Веремчук та його заступник Володимир Остапчук провели зустріч із представниками польського бізнесу щодо залучення інвестицій у сільське господарство району. Про це 12 січня повідомляють «Волинські Новини».
За інформацією офіційногог сайту Любомльської РДА, під час цієї розмови обговорили перспективи співпраці та розвитку аграрного бізнесу на теренах краю. Наразі представники сусідньої держави детально вивчають це питання.
Проте певні зрушення вже є. З приватним підприємством «Коперскі» укладено договір про оренду більш ніж тисячі гектарів землі на території Запільської, Підгородненської, Радехівської, Олеської, Заболоттівської, Згоранської, Бірківської та Ладинської сільських рад.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus