USD 39.75 40.20
  • USD 39.75 40.20
  • EUR 39.90 40.40
  • PLN 9.75 9.98

Баскетбольний майстер-клас польського тренера у Луцьку

12 Грудня 2014 18:30
Польський баскетбольний тренер Каспер Лаховіч, також відомий як Каспа, провів заняття з луцькими любителями м’яча та кошика.

До Луцька Каспа приїхав після Києва, Житомира та Рівного, де провів аналогічні тренінги. Майстер-класи «Мотивація і техніка в юнацькому баскетболі» від знаного польського спеціаліста для українських дітлахів організувала Асоціації християн спортсменів (FCA). Нагадаємо, за їхнього сприяння влітку Луцьк відвідали американські тренери Кейсі Харіс та Черіті Стайн.

«Мої друзі з Асоціації християн спортсменів запросили мене до України, - розповідає Каспер. - Ми разом хочемо підтримувати людей у їхньому прагненні вивчати баскетбол і показати дорогу до Бога через баскетбол».

Лаховіч розповів про мотивацію в юнацькому баскетболі, про перший вибуховий крок в грі 1 х 1 та, як підвищити швидкість і точність техніки кидка. Звичайно теорією заняття не обмежилося.

«Великий ентузіазм і енергія від дітей відчувається. Видно, що вони хочуть тренуватися і дуже люблять баскетбол, а в цьому віці – це найважливіше, - продовжує тренер. - Баскетбол – це універсальний спорт, де немає великої різниці, тобто і в Україні, і в Польщі, і в США його принципи - однакові. З дітьми потрібно спорт зробити забавою. І тільки час від часу вкраплювати технічні моменти».

До слова, Каспер Лаховіч є асистентом єдиного поляка в НБА Марціна Гортата, гравця «Вашингтон Візардс».

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
q9 Показати IP 12 Грудня 2014 21:58
Лисий тут як тут
Ілля Показати IP 13 Грудня 2014 10:43
Канешно, лисий=)) а хто по твоєму все це організовує?
Іннуля Показати IP 13 Грудня 2014 21:06
Хлопці наші - просто Молодці!! саме вони піднімають наш баскетбол!! так тримати!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus