USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Помаранчеві обурені, що Росія використовує Севастополь у війні з Грузією

11 Серпня 2008 14:11


«Наша Україна» глибоко занепокоєна загостренням ситуації у Південній Осетії (Грузія) та засуджує застосування зброї і подальшу ескалацію протистояння в цьому регіоні. Про це йдеться у заяві партії, - повідомляють 11 серпня «Волинські Новини».
У заяві помаранчевих, яку оприлюднила прес-служба ВОО НСНУ йдеться: «Підтримуючи територіальну цілісність і суверенітет Грузії, «НУ» закликає сторони протистояння утриматися від подальшого застосування сили і невідкладно розпочати переговорний процес з метою припинення військових дій».
«Окремо ми висловлюємо глибоке занепокоєння фактом використання бази Російського Чорноморського флоту у м. Севастополь для здійснення дій та завдань, які несумісні зі статусом перебування Чорноморського флоту на території України», - йдеться у документі за підписом голови НСНУ В’ячеслава Кириленка. 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus