USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Помаранчеві офіційно назвали БЮТ винним у розвалі Демкоаліції

17 Вересня 2008 12:27
«Наша Україна» покладає всю відповідальність за руйнування Коаліції демократичних сил на Блок Юлії Тимошенко і вважає дії БЮТ свідомою зрадою виборців і партнерів по коаліції. Про це йдеться у заяві партії «Наша Україна» з приводу припинення діяльності Коаліції демократичних сил, яку 17 вересня розповсюдила прес-служба ВОО НСНУ.
Як ідеться в заяві НСНУ, «Наша Україна» змушена констатувати, що внаслідок змови Тимошенко з Януковичем і Симоненком Коаліція демократичних сил у Верховній Раді припинила існування. Наші колишні партнери з БЮТ, порушивши коаліційну угоду, з 2 вересня до сьогодні узгоджують свої голосування і дії виключно з новими соратниками – регіоналами й комуністами. На жаль, передбачений законодавством десятиденний термін, протягом якого БЮТ міг повернутися до виконання коаліційної угоди і врятувати коаліцію, наші партнери використали винятково для зміцнення створеної ними прокремлівської більшості».
«Наша Україна» покладає всю відповідальність за руйнування Коаліції демократичних сил на Блок Юлії Тимошенко і вважає дії БЮТ свідомою зрадою виборців і партнерів по коаліції», – зазначено у заяві.
«За таких обставин заяви окремих представників БЮТ про створення нової коаліції або в старому складі, або з додаванням Блоку Литвина є лише спробою зберегти обличчя перед власними виборцями. Для нашої політичної сили проблема полягає не в тому, є в коаліції Блок Литвина чи немає, а в тому,  чи здатен Блок Тимошенко відмовитися від участі в антиукраїнській змові», – констатують помаранчеві.
«На жаль, своїми діями БЮТ засвідчив, що він цього зробити не здатен. Нас дивують облудні заклики кудись «повернутися»: з 2 вересня демократичної більшості не існує, бо БЮТ увесь цей час діє в форматі іншої більшості, відмовляючись узяти участь у засіданні Ради коаліції. Такі дії свідчать, що створення формальної коаліції між БЮТ і Партією Регіонів є лише справою часу. Натомість «Наша Україна» не зрадить своїх виборців і не буде брати участі в коаліції з регіоналами й комуністами за жодних обставин», – наголошується у заяві політичної сили за підписом голови партії В’ячеслава Кириленка.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Анонім Показати IP 17 Вересня 2008 12:44
"Наша Україна" рулить!!!
СВІЙ Показати IP 17 Вересня 2008 13:45
"Зрадників на мило!"
Математик Показати IP 17 Вересня 2008 14:31
Коаліція БЮТ+ПР=перемога НУ на наступних парламентських виборах, БЮТ+ПР=Тимошенко х(помножити) 0.
Людина Показати IP 17 Вересня 2008 16:33
Та ви пишіть, що хочете, вираховуйте як хочете, а Юлю вам не здолати. Ваші Ющенко та Балога не варті Юлиного відбитка від туфлі. Ви єдине, що можете - це палки в колеса ставитьи, та й це ви робите бездарно. Руліть, ви давно на милі. І плачте за бездарнопроваленою президентом владою.
Анонім Показати IP 19 Вересня 2008 10:11
Людині. Якщо Ви людина, то, скоріш за все сліпа або глуха, бо не бачите і не чуєте (або не хочете бачити і чути) того що мутить Ваша грьобана Юля. Хто кричав про необхідність розпуску Парламенту у 2007 році, а вчора законопроект прийняли про кримінальну відповідальність Президента за незаконний розпуск Парламенту. Ну як, скажіть мені здоровій людині розуміти таку дволикість Вашої святенької Юлічки. Верне мене, коли чую її голос!!!
Денис Показати IP 19 Вересня 2008 12:46
"Наша Україна" була і залишається єдиною політичною партією, яка керується задекларованими у 2004 році принципами. Всім, хто ще вірить у "косату" - раджу познімати лапшу з вух.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus