USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.55 40.00
  • PLN 9.75 9.88

Помер охоронець, який постраждав під час пожежі на Варшавському ринку

11 Січня 2017 10:23
У лікарні помер 47-річний лучанин, який дістав опіки 70% тіла, під час пожежі в службовому приміщенні для охорони Варшавського ринку.

Нагадаємо, пожежа в приміщенні чергової охорони трапилась 8 січня, близько 1 години ночі на вулиці Кравчука, 44. Причиною займання попередньо називать необережне поводження з електроприладами. Внаслідок займання електричного обігрівача, чоловік, який на той момент був у контейнері, дістав серйозні опіки 70% шкіри та був госпіталізований в реанімаційне відділення Луцької міської клінічної лікарні.

За словами головного лікаря Луцької міської клінічної лікарні Лариси Духневич, медики боролися за його життя протягом двох днів, проте 11 січня постраждалий помер.

"Його доправили до нас в дуже тяжкому стані. Коли пацієнт приходив до тями, то він розповів лікарям, що зайшов до контейнера просто погрітися біля електричного каміну. Коли електроприбор спалахнув, чоловік стояв до нього спиною, тому зайнявся верхній одяг. Замість того, аби зняти палаючу одежу, постраждалий натягнув куртку на голову, тому дістав особливо тяжкі опіки голови та обличчя, а таке опікове ураження є особливо небезпечним для життя. Ми зробили усе можливе, але, на жаль, 11 січня чоловік помер" - розповідає лікар.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus