USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

У луцькій лікарні дві будівлі - аварійні

26 Квітня 2017 08:29
Два корпуси Луцької міської клінічної лікарні потребують ремонту.

Про це стало відомо під час засідання постійної комісії міської ради з питань планування соціально-економічного розвитку, бюджету та фінансів 25 квітня.

Зі слів головного лікаря закладу Лариси Духневич, експерти оглянули корпуси лікарні і виявили, що приміщення баклабораторії – аварійне. Його поки що закрили. Також потребує ремонту прохід між поліклінікою і стаціонаром. Цю споруду торік укріплювали, але вона потребуватиме капітального ремонту.

Зі слів Лариси Духневич, наразі проектанти рахують, скільки коштуватимуть ці роботи. Проте вона вже попросила мати на увазі це прохання під час наступного перерозподілу бюджету.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Прораб Показати IP 26 Квітня 2017 08:30
Будівля лікарні аварійна від часу її створення. Будувалась вона за совітським " дайошь!" Там навіть за пару днів до помпезної здачі обвалився оперблок, бо чомусь цегла не хоче скріплюватись вологим піском без цементу. Плюс місце розташування будівлі - також спірне - берег річки з непрогнозованою поведінкою грунту. Плюс кілька років тому провели реконструкцію русла Сапалаївки що також може вплинути на стійкість будівлі. Тобо - латання корпусу лікарні це буде ПОСТІЙНИЙ і дороговартісний проект
Ігор луцький Показати IP 26 Квітня 2017 10:09
Хтось ще хоче висотки будувати на 15-20 поверхів?А знайдуться дурні які понесуть гроші бізнесменам.Міська лікарня,Зося,будинки на Набережній на болоті.Життя нічому не вчить.
777 до Ігор луцький Показати IP 26 Квітня 2017 12:29
Як сказав начальник однієї будівельної організації Луцька з приводу будівництв на Набережній : "Я не хочу, щоб моя репутація пішла тріщинами..."

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus