USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Помер волинський поет Анатолій Махонюк

4 Травня 2016 13:26
На 53 році життя зупинилося серце відомого волинського поета і члена Спілки письменників України Анатолія Махонюка.

Про це інформує «Вголос».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ПОЕТ З ВОЛИНІ АНАТОЛІЙ МАХОНЮК ПРО КНИГИ, ЖИТТЯ ТА ВІРШІ НА ПОЛІТИЧНЕ ЗАМОВЛЕННЯ

Народився поет у селі Чевель Старовижівського району. За станом здоров’я навчався у спеціальних школах-інтернатах у Кіровоградській і Львівській областях. Проживав у селі Овадне Володимир-Волинського району.

Перша збірка поезій Анатолія Махонюка «Благословення» вийшла у 1992 році, її було відзначили Волинською обласною літературно-мистецькою премією «Надія».

Анатолій Махонюк – автор збірок «Дощу мелодія блакитна», «Осінній сонях», «Колекціонер календарних листків», «Допоки бачу тінь свою». В останні роки поет працював над дитячою літературою. З-під його пера вийшли «Гороскоп для Мурка», «Джмелик», «Книжка про мишку».

З 2004 року Анатолій Махонюк – член Національної спілки письменників України.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus