USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 39.90
  • PLN 9.72 9.88

Помер володар найдовшого у світі носа

24 Травня 2023 00:23
У Туреччині помер володар найдовшого у світі носа Мехмет Озюрек.

Про це повідомила Книга рекордів Гіннеса, передає ТСН.

Рекордсмена не стало на 76-му році життя. Чоловік переніс серцевий напад. Лікарі намагалися його врятувати, але, на жаль, не вдалося.

Мехмет був удостоєний звання володаря найдовшого носа тричі: перший раз 2001 року у Книзі рекордів Гіннеса: Primetime у Лос-Анджелесі, знову 2010 року на зніманнях Lo Show dei Record в Італії та востаннє 2021 року. Довжина його носа – 8,8 см.

Мехмет завжди дуже пишався своїм носом. 2021 року він сказав: «Мій нюх відрізняється від нюху інших людей. Я говорю: «Тут пахне». Інші люди кажуть: «Ми не відчуваємо цього запаху». Я говорю: «Можливо, ви його не зустрічали, а я розкриваю. Наприклад, я заходжу до свого дому... Я одразу можу сказати, яка страва приготовлена».

Мехмет казав, що його характерний ніс був його сімейною рисою. Видатний ніс був також у його батька та дядьків.

«У мене є така особливість. Мені це подобається. Це подобається світу, це подобається Книзі рекордів Гіннеса, звичайно ж, моїй дружині це подобається! Друзі називали мене Великим Носом, щоб засмутити мене. Але я люблю свій ніс... Я був благословенний», – з гордістю говорив він.

Повідомляється, що близькі Озюрека емоційно попрощалися з ним, поховавши його у рідному місті Артвіні.

«Я щиро дякую людям Артвіна та шанувальникам. Ми маємо біль. Батько був дуже добрим, намагався нікого не ображати. Мій батько був не лише у світі зі своїм носом, він був у світі зі своїм життям», – сказав його син Бариш.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus