USD 39.70 39.94
  • USD 39.70 39.94
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Помер виконавець хіта All By Myself Ерік Кармен

12 Березня 2024 12:19
Фронтмен гурту Raspberries і виконавець сольних хітів Ерік Кармен помер у віці 74 років. Його найбільшими хітами стали пісні All By Myself, Never Gonna Fall in Love Again і Hungry Eyes.

Про смерть співака повідомила його дружина Емі, але причини не назвала, пише Бабель.

«Наш милий, люблячий і талановитий Ерік помер уві сні на вихідних. Йому було дуже приємно знати, що протягом десятиліть його музика зворушувала багатьох і залишиться його спадщиною», – написала вона.

Американський співак став автором кількох великих хітів у 70-х і 80-х роках минулого століття, починаючи з часів, коли він був фронтменом Raspberries. Під час роботи у гурті він написав чимало їхніх пісень, включаючи одну з найвідоміших Go All the Way.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus